Inaktiv platsannons

Studentanställning som copywriter / marknadsassistent till Bonnet i Norrköping

Har du en bakgrund inom lantbruk och läser marknadsföring? Då har vi ett lysande tillfälle för dig att samla på dig praktisk erfarenhet och samtidigt utveckla Bonnets verksamhet.

Arbetsbeskrivning:

Om företaget

Sedan starten år 2006 har Bonnet satsat på bra kvalité till rätt pris, bra produkter och snabb kundservice. De har en produktportfölj som passar alla – oavsett om du har hus eller sommarstuga, en hobby eller ett brinnande intresse. De importerar välbeprövade och testade maskiner samt tillbehör maskiner från både Europa och Asien. Några av de produkter du kan hitta är ATV-vagnar, frontlastarredskap, slitdelar, byggskivor & plywood, vedsäckar, vedmaskiner och snökedjor.

Bonnet AB är ett webbaserat företag som har ett lager i Norrköping. De behöver nu stärka upp teamet med en student inom relevant område för att utveckla konsumentupplevelsen ytterligare. Arbetet sker inledningsvis på plats på deras kontor men kan på sikt till viss del skötas på distans. Arbetstiden kan komma att variera, men cirka 8 timmar i veckan.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Copywriter / Marknadsassistent kommer du ansvara för att uppdatera, vidareutveckla och förvalta produktportföljen i webbutiken. Du ska arbeta för att skapa en tydligare bild av respektive produkt för slutkund. Det kan handla om ett bildval, mått på en skopa eller en bättre beskrivning av produkten. Arbetsuppgifter och ansvarsområden är bland annat, 

-Vidareutveckla nuvarande produktbeskrivning och tekniska specifikationer
-Administrera och hantera nya produkter på hemsidan
-Administrera verktyget för e-handelsplattformen 
-Frågor rörande layout

Då rollen är ny kommer du få vara med och sätta ramarna för vad rollen i slutändan ska innebära. Med det sagt kan ditt intresse och dina kunskaper inom området och som inte framkommer i annonsen mycket väl ta sig uttryck.

Vad vi erbjuder:

Start: Omgående

Plats: Norrköping

Lön: Enligt överenskommelse

Vad vi ber om:

  • Student inom marknadsföring, media, kommunikation eller liknande
  • Kunskaper inom Adobe-paketet är meriterande
  • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift

För att trivas i rollen uppskattar du frihet under ansvar. Eftersom att rollen är ny är det viktigt att vara prestigelös och kunna hugga i där det behövs. Du uppfattas som kommunikativ och tillmötesgående i ditt sätt och du har en fallenhet för att skapa och vidhålla struktur. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter, driver ditt eget arbete framåt och du trivs i en föränderlig miljö. För att du ska komma till din rätt tror vi att du har någon form av bakgrund från lantbruk.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Ansvarig för
Administrera och hantera produkter och hemsida
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Norrköping | Kontor / Administration | Jobb för administratörer | Jobb för back officemedarbetare | Deltidsjobb | Extrajobb | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier