Inaktiv platsannons

Assistent med intresse för rekrytering och HR, Extrajobb / Student i Stockholm

Meriterande extrajobb för dig som studerar och har ett intresse för rekrytering och HR. Vi söker dig som vill bli en del av Bravuras rekryteringsavdelning och som trivs i en professionell, utmanande och fartfylld miljö.

Arbetsbeskrivning:

Om företaget

Bravura har utsetts till Gasellföretag fem år i rad och vi fortsätter vår expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat!

Arbetsuppgifter

Som assistent på vår rekryteringsavdelning är din huvudsakliga uppgift att avlasta Bravuras rekryterare i det dagliga arbetet. Vad som är mest prioriterat kan skifta från dag till dag, ibland även från timme till timme. I arbetsuppgifterna ingår att granska ansökningar, göra CV- och kandidaturval, telefonintervjuer, referenstagning samt administration. En stor del av din tid kommer också att läggas på att söka i våra egna samt externa rekryteringskanaler efter potentiella kandidater. Vi arbetar enligt kompetensbaserad rekryteringsmetodik. 

Du får en gedigen introduktion till rollen samt om Bravura och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Bravuras utveckling. Vi ser även att du på sikt kommer att få ta ett större ansvar för rekryteringsprocesserna. Arbetet är på deltid, ca 16h per vecka (främst heldagar) och du kombinerar tjänsten med heltidsstudier. Efter avslutad universitetsutbildning finns det goda chanser till en heltidstjänst som rekryterare.

Vad vi erbjuder:

  • Start: Omgående
  • Plats: Stockholm, Hornstull
  • Lön: 120:-/h

Vad vi ber om:

  • Pågående universitetsutbildning på heltid med examen tidigast i juni 2018
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
  • Arbetslivserfarenhet inom service/försäljning (meriterande)
Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.

Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig erfarenhet från branschen. I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Ansvarig för
Avlasta rekryterare i det dagliga arbetet
Typ av jobb
Kontor / Administration , HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | HR / Management | Deltidsjobb | Extrajobb | Gymnasium