Inaktiv platsannons

Office manager på deltid sökes till produktionsbolag i Stockholm

Är du en serviceinriktad person som vill arbeta i en administrativ roll med stort eget ansvar? Vill du dessutom arbeta på ett kreativt företag som levererar med produktioner såsom IDOL, Talang och Bonde söker fru? Här trivs du som vill arbeta varierat på en inspirerande arbetsplats.

Arbetsbeskrivning:

Om företaget

Fremantlemedia är ett produktionsbolag som levererar produktioner till alla svenska tv-kanaler och innehåll för varumärken och företag på alla plattformar. Som ett av världens största produktionsbolag producerar de oemotståndlig underhållning. Fremantlemedia producerar bland annat välkända tv-program såsom Idol, Talang, Bonde söker fru och Farmen. 

På kontoret i Stockholm arbetar produktionerna och som Office Manager samarbetar du med dessa projektteam i fräscha lokaler på Gärdet i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som kontorsansvarig på Fremantlemedia har du en central och koordinerande roll inom vilken du är ansiktet utåt för företaget. I ditt arbete ingår att ta emot gäster, ansvara för bokning av mötesrum, svara i telefon, förbereda möten och scanna fakturor. Du ansvarar för utdelning och insamling av utrustning som behövs inför uppstart och nedstängning av projekt. Vidare hanterar du post och bud, inköp av kontorsmaterial samt diverse resebokningar. Som kontorsansvarig ser du till att det är ordning och reda på kontoret och arbetar proaktivt för att det ska vara en inbjudande miljö för både medarbetare och kunder.

Tjänsten är en deltidstjänst på 50%. Du arbetar måndag-fredag, 10-15.

Vad vi erbjuder:

  • Start: Omgående
  • Plats: Gärdet, Stockholm
  • Lön: Enligt överenskommelse

Vad vi ber om:

  • Erfarenhet från liknande roll eller servicerelaterat arbete och administration är meriterande
  • God datorvana krävs
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

För att passa som kontorsansvarig tror vi att du är strukturerad, noggrann och har ett gott sinne för detaljer. Du trivs i en varierande roll där du arbetar proaktivt och självständigt eftersom du som kontorsansvarig har stort eget ansvar i ditt dagliga arbete. Du tycker om att stötta dina kollegor och vara behjälplig där du ser att det behövs och du har även ett serviceinriktat kundfokus. Då du är en central representant för företaget ser vi att du är professionell och kommunikativ med stort intresse av att ge god service både internt och externt.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Ansvarig för
Koordinera och ta emot gäster. Boka möten och svara i telefon.
Typ av jobb
Kontor / Administration , HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska