Inaktiv platsannons

Talent Sourcer / Rekryterare till The Boston Consulting Group i Stockholm

Meriterande extrajobb för dig som studerar HR och har ett intresse för rekrytering och talent sourcing. Vi söker dig som vill bli en del av The Boston Consulting Groups rekryteringssavdelning och som trivs i en professionell, utmanande och fartfylld miljö.

Arbetsbeskrivning:

Om företaget

The Boston Consulting Group (BCG) är ett globalt managementkonsultföretag och världens ledande rådgivare på affärsstrategi. De samarbetar med kunder inom alla sektorer och regioner för att identifiera deras bästa möjligheter att skapa värde, möta deras mest kritiska utmaningar och omvandla sina företag. BCG’s skräddarsydda metod kombinerar djup insikt i dynamiken hos företag och marknader med nära samarbete på alla nivåer i kundens organisation. Detta garanterar att deras kunder uppnår varaktiga konkurrensfördelar, bygger mer kapabla organisationer och säkrar bestående resultat. BCG grundades 1963 och är ett privat företag med 85 kontor i 48 länder. Läs mer och ladda ner deras publikationer på www.bcg.com.

Arbetsuppgifter

I rollen som Talent Sourcer arbetar du aktivt med att från grunden skapa din databas och bygga ett nätverk genom att söka toppkandidater till BCG. Du ansvarar för att skapa en strategi för kontinuerligt nätverkande och arbetar främst med sociala nätverk såsom LinkedIn. Därtill arbetar du även med underhåll och utveckling av den interna databasen genom att spåra kandidathistoria samt bygga en kunskap kring kandidater, olika marknader och branscher. 

Som Talent Sourcer tillhör du organisationens nordiska rekryteringsteam som består av 4 personer.

Vad vi erbjuder:

  • Start: Omgående
  • Plats: Stockholm
  • Lön: Enligt överenskommelse

Vad vi ber om:

  • Pågående eftergymnasial utbildning inom HR / PA
  • Erfarenhet av liknande arbete är meriterande
  • Goda kunskaper i användandet av LinkedIn eller andra verktyg inom searcharbete
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Vi söker dig som trivs i en lösningsfokuserad och kreativ miljö där du arbetar dagligen med att hitta nya lösningar, idéer och tillvägagångssätt att hitta och attrahera kandidater. Vidare är du van att arbeta självständigt och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, ta initiativ och på ett strukturerat sätt driva ditt arbete framåt. Vi tror att du som söker har ett intresse för rekrytering och har en välutvecklad affärsförståelse. Då du arbetar tätt med ditt team och även har kontakt med övriga internt anställda ser vi att du trivs i sociala sammanhang och känner dig trygg i att kommunicera skriftligt som muntligt.

 

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Ansvarig för
Skapa en databas och bygga upp nätverk genom att söka toppkandidater till BCG
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska