Inaktiv platsannons

Bagare/Konditor till sommaren 2018

Säsongspersonal söker Bagare/konditor med ett par års erfarenhet till sommarsäsongen. Vi söker en person som är passionerad och driven i sitt arbete och som arbetar med ett glatt humör.

Arbetsbeskrivning:

Att ingå i Sasongspersonal.se innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Vad vi erbjuder:

En fantastiskt trevlig arbetsmiljö och kollegor.

Vad vi ber om:

  • Gymnasial utbildning
  • Relevant erfarenhet är meriterande
  • Vi värderar högt att du har en god känsla för kundservice, är effektiv och inte backar när det dyker upp nya situationer. Du tycker om att arbeta både själv och i grupp och du är självgående. Stundtals kan arbetsbelastningen vara hög och du måste därför vara van och tycka om att arbeta i högt tempo där det behövs förmåga att prioritera. Är du stolt över det resultat du skapar och vill dela med dig till gästerna - sök jobbet!

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Blekinge län, Dalarnas län, Gotlands län, Gävleborgs län, Hallands län, Jämtlands län, Jönköpings län, Kalmar län, Kronobergs län, Norrbottens län, Skåne län, Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län, Utomlands, Värmlands län, Västerbottens län, Västernorrlands län, Västmanlands län, Västra Götalands län, Örebro län, Östergötlands län
Typ av kontrakt
Extrajobb, Sommarjobb, Vikariat/Projektanställning
Ansvarig för
Bagare
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Restaurang | Jobb för kockar | Extrajobb | Sommarjobb | Vikariat/Projektanställning