Inaktiv platsannons

Vassa juniora teknikkonsulter inom Life Science i Johanneshov

Vassa juniora teknikkonsulter inom Life... Om... Vi söker ständigt nya talanger och vill komma i kontakt med dig som är i början av din karriär. Efterfrågan på juniora teknikkonsulter varierar över tid varav...

Om tjänsten

Vassa juniora teknikkonsulter inom Life Science Om jobbet

Vi söker ständigt nya talanger och vill komma i kontakt med dig som är i början av din karriär. Efterfrågan på juniora teknikkonsulter varierar över tid varav vi kallar till intervju efter behov.

Som junior teknikkonsult kommer du att arbeta med spännande projekt, både internt och externt. Du kommer få möjlighet att bredda din erfarenhet och kunskapsbank då uppdragen varierar över tid, men primär bransch du kommer arbeta inom är Life Science. Du kommer ingå i ett konsultteam som står för laganda, vetgirighet och driv! Din stationeringsort kommer att vara Stockholm eller Uppsala.

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen tagit din ingenjörsexamen eller motsvarande naturvetenskaplig utbildning inom kemi, biotech, kemiteknik och/eller analytisk kemi.  Det är meriterande att ha laborativ erfarenhet från industri inom exempelvis kromatografi, cellodling och olika analysmetoder så som elektrofores och GC.

Vi söker också dig som har något eller några års erfarenhet från processteknik och som är intresserad av att utvecklas mot projektledning.

Som person är du noggrann, analytisk och strukturerad och gillar ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid dina språkkunskaper, där vi vill att du som söker utrycker dig obehindrat i både engelska och svenska i så väl tal som skrift. Vi behandlar ansökningar löpande så var snabb med din ansökan!

Vi erbjuder

*ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi är i teknikens framkant och vi tror även på framkant i mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på ÅF? Läs om vad våra anställda tycker: 

På ÅF får du möjligheten att arbeta med spännande uppdrag och utvecklas som konsult. För din egen utveckling har vi även vårt eget utbildningsprogram ÅF Academy. Förutom detta anordnas gemensamma aktiviteter inom konsultgruppen. Som konsult på ÅF får du möjlighet att delta på grillning, AW och föreläsningar m.m. Har du fritidsintressen och vill lära känna andra inom ÅF finns ÅF Club där det anordnas aktiviteter inom bl.a. golf, löpning och kultur. Nyfiken på att höra mer?

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Johanneshov
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Johanneshov | Heltidsjobb (förstajobb)