Inaktiv platsannons

Restaurangchef till restaurang Tyrol på Gröna Lund i Stockholm

Om tjänsten

På Gröna Lund finns ett stort utbud av mat och dryck. Våra sex restauranger har alla olika inriktning. Det som är gemensamt för alla restauranger är att de dagligen besöks av olika målgrupper med olika behov. Du möter allt från barnfamiljen, femkampsgästen, dansbandsgästen till konsertgäster.

Vi söker nu restaurangchef till restaurang Tyrol.

Tyrol är en klassiker i Stockholms restaurangvärld och varumärket är vida känt. Sedan 30-talet har Tyrol varit scen för massor med shower och konserter, och för närvarande pågår här Sveriges största party, Mamma Mia! The party i samarbete med Eventum och Björn Ulvaeus. Föreställningen har plats för 450 gäster och är en annorlunda arbetsplats där servisen interagerar med produktionen så att illusionen om att vi befinner oss på grekiska ön Skopelos blir total. I december varje år byter Tyrol skepnad till vinterlandskap som inrymmer Sveriges största julbord, en tradition sedan 1983 med runt 15 000 gäster. Till Tyrol hör också Biergarten med 200 platser. Här pågår en ständig Oktoberfest med en meny inspirerad av Tyrolen och servis klädd i dirdl eller lederhosen. Våra menyer är alla signerade vår kökschef Samuel Cabrera och vår kulinariske ledare Jonas Dahlbom.

Som restaurangchef är du jämte köksmästaren ansvarig för den dagliga verksamheten och dess medarbetare samt optimering av driften. Du är steget mellan det strategiska och det operativa arbetet och ska säkerställa att restaurangen levererar enligt visionen ”En helhetsupplevelse i världsklass, varje gång”.

Till denna roll söker vi dig som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster och har stort intresse för mat och dryck samtidigt som du sätter arbetsmiljön i fokus. Du har arbetat som hovmästare eller restaurangchef i drift i minst 3 år. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift och har datorvana. Har du genomgått STAD-utbildning och dessutom har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC samt bokningssystemet Caspeco är det meriterande.

Precis som ett besök på Gröna Lund kantas jobbet av snabba vändningar, hög fart och många skratt - det är därför viktigt att du som person tar egna initiativ och är strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du är en kreativ idéspruta och vill självständigt driva dina restauranger på ett sätt som präglas av god kvalitet och ett engagerat och starkt ledarskap. Du är flexibel och lösningsorienterad och kan se verksamheten ur ett ekonomiskt likaväl som ur ett medarbetar - och gästperspektiv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är varierande, där tidiga morgnar, sena kvällar och helger ingår. Under delar av vinterhalvåret kommer du ha andra arbetsuppgifter inom restaurang.

Lön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är 9 mars. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

På Gröna Lund brinner vi verkligen för det vi gör och vi är alla barnsligt förtjusta i att driva nöjespark. Vi är redo för dig! Är du redo att anta utmaningen?

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår restaurangchef Niclas Andersson via mail . Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaka Caroline Lidholm via mail

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)