Inaktiv platsannons

Forsmark restaurangbiträde till Restaurang Kraftkällan i Uppsala

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Till vår verksamhet på Forsmarks kärnkraftverk söker ISS ett antal extra servicemedarbetare för att medverka under de årliga revisionsavställningarna samt som extrapersonal under kortare perioder över året.

Restaurangbiträde
Arbetet utförs under dagtid och innebär bland annat salladsberedning, tillberedning av smörgåsar, tillagning av mat och specialkost, även kassaarbete, diskning, att hålla rent och snyggt i köket och restaurangen m.m.

Du ska vara serviceinriktad och positiv då all vår personal har daglig kundkontakt. Ytterligare ett krav är att du fyllt 18 år och att du, med personsäkerheten i fokus, har god förståelse i Svenska både till tal och skrift. Körkort är meriterande men inget krav då det finns bussförbindelser för arbete under dagtid.

Eftersom arbetet utförs vid Forsmarks kärnkraftverk kommer drogtest och registerkontroll (Polis §14) att genomföras. Dessutom kommer ett antal övriga utbildningar genomföras beroende var man kommer arbeta.

Ansökan
Bifoga personligt brev samt CV och beskriv varför du passar för tjänsten.

Observera att registerkontrollen kan ta upp till åtta veckor innan den blir godkänd så om du inte har den godkänd på Forsmark sedan tidigare bör du ansöka i god tid innan denna annons går ut.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system.

Revisionerna pågår preliminärt enligt Forsmark under följande period:

Forsmark 3: 22 april – 27 maj

Forsmark 1: 1 juli - 13 juli

Forsmark 2: 19 augusti - 13 september

Vid frågor maila till:

 

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej