Inaktiv platsannons

Kreativ Grafisk formgivare i Stockholm

Om tjänsten

Bo granne med savannens vilda djur, åka den världsunika linbanan Safari eller träffa Bamse i en värld där sagan blivit verklighet – Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och vi letar nu efter dig som vill fortsätta att förvalta och utveckla Destination Kolmårdens spännande varumärke! Vi söker en Grafisk formgivare till Sveriges roligaste arbetsplats. Vi sitter på Kolmårdens djurpark, bara ett stenkast från exotiska djur och omgivna av fantastisk natur.

Som Grafisk formgivare arbetar du, tillsammans med vårt kreativa gäng på marknadsavdelningen, med att ta fram skisser och designförslag för olika kommunikationskoncept till både park och kampanjmaterial. I din roll ingår att förvalta idéer och anpassa dessa för olika kanaler. Du kommer att vara delaktig i hela processen, från beställning till slutlig produkt. Du kommer att ansvara för slutprodukten i samband med leverans av original till olika former av trycksaker, annonser, banners med mera.

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom design, grafik eller layout. Det är meriterande med ett par års arbetslivserfarenhet som Grafisk formgivare, Illustratör eller tidigare arbetat i en liknande befattning. Du har erfarenhet och hanterar obehindrat Indesign, Photoshop och Illustrator. Det är en klar fördel om du har kunskap och erfarenhet av rörlig media samt tidigare drivit egna projekt. Du är idéstark och motiveras av en hög kreativ nivå. Du har känsla för kvalitet, gillar att ta eget ansvar samtidigt som du är en lagspelare och arbetar bra i team. Du är lyhörd, nyfiken och lätt att samarbeta med. Du har en stark drivkraft samt är prestigelös i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 11 mars men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Bruhn, Marknadschef, på helena.bruhn@kolmarden.com eller 010-708 75 75. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Liza Wrangenby HR-generalist, på liza.wrangenby@kolmarden.com eller 010-708 75 15.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Sommarjobb