Inaktiv platsannons

Butikschefstrainee Malmö Videdal | Netto

Om tjänsten

Butikschefstrainee till Netto i Malmö

 

Vill du bli en del i Nettofamiljen?

"Det som får mig att trivas på Netto är dom varierande arbetsuppgifterna. Ingen dag ser likadan ut och det är alltid nya roliga utmaningar. Som butikschef på Netto är man heller inte "chefen" eftersom man är aktiv i driften så blir det lika mycket en i gänget som alla andra. Utvecklingsmöjligheterna är enorma och vi har alltid roligt ihop när vi jobbar. Det känns verkligen som att vi är ett riktigt team!" – Felix Nyzell, Butikschef
 

Vilka är vi?

Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa.  Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor. 
 

Vi erbjuder dig

Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i en av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!
 
Dina arbetsuppgifter

Du får en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga Netto butiker. Under utbildningen får du stöttning och vägledning av en mentor. Som butikschefstrainee på Netto kommer du också delta i den dagliga driften av butiken samt resultatutveckling. Tillsammans med dina medarbetare deltar du aktivt i det dagliga arbetet. Målet är att på sikt kunna bli butikschef. 
 
I rollen som butikschef är det viktigaste verktyget dina medarbetare och att du genom ditt ledarskap ger medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.


Vem är du? 

  • Du är resultat- och målinriktad och har en stark positiv energi som smittar av sig.
  • Du har erfarenhet inom ledande befattning och då gärna inom livsmedel.
  • Du trivs med ett högt arbetstempo och levererar det bästa kundbemötandet.
  • Har lätt för att samarbeta och är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. 

 
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Detaljhandel | Deltidsjobb