Inaktiv platsannons

Sommarteknolog i Oskarshamn

Om tjänsten

Ser du din framtid inom produktion och logistik. Studerar du på högskola eller universitet? Som sommarteknolog på Scania Oskarshamn har du chansen att få nyttig erfarenhet för framtiden och goda förutsättningar för personlig utveckling.

Under fem veckor på sommaren genomför du som sommarteknolog uppdrag i någon av teknikgrupperna i våra verkstäder. Parallellt med detta deltar alla sommarteknologer i ett program med syfte att få god inblick i vår verksamhet. Programmet ger varaktiga och givande kontakter både på Scania och med andra studenter från olika skolor. Arbetet som sommarteknolog på Scania Oskarshamn pågår under veckorna 24-28.

Scania Oskarshamn omfattas av verksamhetsområdena – press, kaross, målerierna, montering, materialhantering och ett tekniskt center.

Kvalifikationer
Studerar till civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning och genomfört två år eller mer av din studier med minst ett år kvar. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du studerar Maskinteknik eller Industriell ekonomi.

Vi söker dig  som är utåtriktad, drivande, ambitiös och har en god analytisk förmåga. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta.
 

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej