Inaktiv platsannons

IT-tekniker, Scania i Sodertalje

Om tjänsten

Vi behöver nu förstärka vårt team av IT-tekniker och söker en duktig person till supportteamet inom gruppen Hardware. Inom gruppen finns ansvaret för Scanias hårdvarutjänst som tillgodoser behovet av arbetsplatsdatorer och tillhörande support till stora delar av Scania samt den nya tjänsten Teknik i mötesrum. Inom teamet arbetar vi med remote- och on-site-relaterade aktiviteter för båda våra tjänsteområden samt installationer och nätverksrelaterade aktiviteter.

Gruppen Hardware tillhör avdelningen End User Productivity och har som syfte att leverera tjänster riktat främst mot ITs kunder som jobbar i kontorsmiljö. Våra leveransteam är idag uppbyggda för att ta ett helhetsansvar kring våra tjänster som vi tillhandahåller. Vi jobbar med allt från support och förvaltning till vidareutveckling och innovation.

Dina arbetsuppgifter
Ditt primära arbete är support av datorer i kontorsmiljö samt teknik i mötesrum. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor i teamet för att säkerställa en god och effektiv service till våra slutanvändare i form av incidenthantering, förebyggande arbete, installationer och nätverksrelaterat arbete. Ett gott samarbete med våra kollegor inom närliggande områden är viktig för vår gemensamma leverans. I ditt ansvar ingår även att åka ut på uppdrag inom Scania i Södertälje för att hjälpa våra användare på plats eller utföra andra IT-relaterade arbetsuppgifter.

Din Profil
Du har en bred teknikkompetens, gärna från flera olika områden, god vana från supportarbete samt känner dig trygg inom arbete med olika typer av hårdvara, tillbehör, operativsystem, nätverk samt installationer. Goda kunskaper i operativsystemen Windows 7 och Windows 10 är speciellt viktigt. Kunskaper inom området AV-teknik samt Office365 är meriterande.

Du gillar kundkontakt och utmaningar inom ett brett arbetsområde samt drivs av att hitta nya lösningar på problem. Du har en analytisk förmåga, kan se sammanhang på en övergripande nivå men kan också djupdyka för att lösa problem. Dokumentation och kunskapsspridning är en viktig del i arbetet. Du gillar ny teknik samt ett till viss del rörligt arbete. Du har några års arbetslivserfarenhet från relevant område samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser fram emot att träffa dig och höra om dina tekniska kompetenser samt hur dina personliga styrkor kan bidra till vårat team och leveransen till Scania.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express. 

Ytterligare information
Kontakta gärna Jan Laestander (Gruppchef), 08-553 836 13 eller Mikael Tammi (Scania Rekryteringscenter), 08-553 711 74.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej