Inaktiv platsannons

Nordens ledande IT-bolag söker Account Manager till kontor i Malmö

Vill du jobba som säljare med ett eftertraktat fullserviceerbjudande, stort ansvar och tillhörighet i kundteam? Med vårt breda erbjudande kan vi göra i princip allt som våra kunder efterfrågar. Våra innovativa partnerskap och kunder gör att du samtidigt får vara med och forma den digitala framtiden.

Arbetsbeskrivning:

Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i teknisk framkant. På EVRY brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott som matchar våra kunders behov. Som Account Manager inom Market Unit Public ansvarar du för att utveckla kunden genom affärer. Du projektleder affärsprocesser med hög teknisk komplexitet och med stort adderat kundvärde för att utveckla kundernas verksamhet. Med strategiska samarbetspartners som Google, Amazon, IBM, Apple och Facebook får du möjlighet att jobba i några av Sveriges mest innovativa och spännande utvecklingsprojekt. 

Vad vi erbjuder:

Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Våra säljare tycker det är roligt att jobba hos oss. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Vad vi ber om:

  • Du behöver ett brett kunnande inom IT-branschen
  • Har du jobbat med försäljning riktad mot kunder inom kommuner så är det meriterande.
  • Vi söker dig som verkligen brinner för att göra affärer och som är van att skapa mycket goda resultat. Med vårt stora kundfokus behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Du gillar att jobba i team, är nyfiken och har ett naturligt sätt som kunderna gillar.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Stationeringsort
Malmö

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
Göra affärer
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik, Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Försäljning / Inköp | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)