Inaktiv platsannons

Lagermedarbetare till IKEA Torsvik i Jönköping

Du ser lite annorlunda på saker och ting. Det gör vi också. Vi tror på att dina värderingar är viktigare än det som står på ditt CV. Vi utmanar dina färdigheter och låter dig växa. Kom och se saker annorlunda med oss.

Arbetsbeskrivning:

Som lagermedarbetare på IKEA Torsvik lastar, lossar och plockar vi IKEA-sortimentets gods för vidare transport till både direkt hem till kunder och IKEAs varuhus.

  • På ett säkerhetsmedvetet och effektivt sätt utföra dina arbetsuppgifter.
  • Nå uppsatta mål inom säkerhet, kvalitet och effektivitet samt bidra till ett hållbart och
    arbetsmiljömedvetet IKEA.
  • Bidra med kreativitet, förslag och idéer till förbättringar i den dagliga driften, i de möten du deltar i samt till en bra sammanhållning i gruppen.

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en lärande arbetsmiljö där samarbete och högt tempo blandat med mycket skratt genomsyrar vår vardag. Våra inspirerande ledare hjälper och coachar dig i din utveckling. Din ansökan kan vara en början på en långvarig relation och vi hop­pas att just du vill bidra med din vilja, passion och kompetens för att skapa ett bättre IKEA.

  • Vi erbjuder ett arbete i en internationell koncern med fantastiska utvecklingsmöjligheter.
  • Du är delaktig och sätter själv dina gränser i din utveckling


Mångfald är inte bara ett vackert ord utan en del av vår vardag. Hos oss har blandningen av olika människor lett till bättre idéer, klokare beslut och en roligare arbetsmiljö. Ett av våra mål är att ha minst 50% kvinnliga chefer – vi är inte där ännu!

Vad vi ber om:

  • Du bidrar med positiv energi till din grupp.
  • Du vill utvecklas både som person och i ditt yrkeskunnande.
  • Vi söker dig som har kunden i fokus och som ställer höga krav på kvalitet. Du gillar ordning och reda och tar ansvar för ditt arbete. Som medarbetare bidrar du även till stor glädje och gemenskap. Merparten av våra arbetsuppgifter sker med hjälp av truck. Saknar du truckkort så erbjuder vi utbildning på plats.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, med start omgående. Tjänsterna är heltid och vi jobbar skift, både tidiga morgnar och kvällar. Rekryteringen kommer att ske löpande, och vi ber dig därför att skicka in din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdagen är 2018-03-08

IKEA Svenska AB är med våra distributionscentraler i Torsvik och Älmhult och ca 1400 medarbetare Sveriges största lagerverksamhet. Vårt uppdrag är att ta emot varor från 100-tals leverantörer och sedan leverera varorna i rätt tid, till högsta möjliga kvalité till lägsta möjliga kostnad till våra varuhus i norden eller direkt till kund. Det är viktigt för oss att arbeta tillsammans för att nå våra mål och att allt vi gör, gör vi med kunden i fokus. Vår resa mot att bli en självklar logistikpartner inom IKEA fortsätter och vi söker nu nya kollegor till vår distributionscentral.

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Ansvarig för
Hantera leveranser
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska