Inaktiv platsannons

Sommarjobbare för diverse tjänster till IKEA Sundsvall

Vill du ha världens roligaste sommarjobb? Kom och träffa oss på IKEA Sundsvall! På IKEA Sundsvall är vi idag ca 270 medarbetare som med stort engagemang arbetar mot våra gemensamma mål. Vi vill skapa en bättre vardag för de många människorna, både oss själva och våra kunder.

Arbetsbeskrivning:

Våra värderingar, våra medarbetare och vår kultur har gjort IKEA till en av Sveriges mest intressanta och populära arbetsplatser. För oss är gemenskap, entusiasm och en ständig vilja till förnyelse oerhört viktiga värderingar. Nu söker vi dig som delar våra värderingar och vill fortsätta i samma anda. Kom och träffa oss för en snabbintervju!

Varuhuset är en stor arbetsplats och det finns därför möjlighet till att få jobba med flera spännande och varierande arbetsuppgifter. Vi söker semestervikarier till våra funktionerKundrelation, Logistik, Restaurang och Sälj.

Kundrelation
Här möter du massor med kunder och du brinner inför uppgiften att göra deras besök till bästa möjliga. Inom Kundrelation är vi ett stort team som arbetar och vi ser att du uppskattar lagarbete. Du arbetar i kassan, som entrévärd och i leklandet Småland. 

Logistik
Är du morgonpigg, noggrann, gillar ett högt tempo och är kundorienterad så kommer du trivas på Logistik. Varje morgon arbetar vi med att lossa, lagra, och fylla på i butikerna och tag-själv-lagret innan öppettid. Efter det fortsätter arbetet på varuutlämningen under hela dagen. Du blir snabbt bekant med hela vårt sortiment.

Restaurang
Mätta kunder handlar mer! Även här söker vi utåtriktade medarbetare som älskar mötet med kunden. Är du en person med positiv inställning som vill bidra till en positiv shoppingupplevelse genom att överträffa kundernas förväntningar. Högt tempo och många varierande arbetsuppgifter ingår, det blir aldrig långtråkigt hos oss inom restaurangen och bistron!

Sälj
Som säljare hjälper du våra kunder att hitta rätt bland alla våra heminredningsartiklar på de olika avdelningarna. Du förstår vad ett positivt kundmöte kan ge för effekter och arbetar aktivt med att ge god service. Att vara flexibel och gilla samarbeten är nödvändigt för att trivas hos oss på våra säljande avdelningar. 


Sommarjobbet kan innebära arbete på en eller flera av funktionerna.
Om vi trivs med varandra kommer det att finnas möjligheter att fortsätta efter sommaren

Vad vi erbjuder:

Vi vill träffa dig!

Istället för att skicka in din ansökan till oss vill vi att du kommer till oss personligen för en snabbintervju! Enda sättet att söka sommarjobb på IKEA Sundsvall är att komma till oss något av tillfällena nedan, vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Du behöver inte föranmäla dig utan dyk upp nedanstående dag/tid.

Datum: torsdag den 1/3
Tid: Klockan 16-18
Plats: IKEA Sundsvall, en trappa upp på avdelningen Arbetsplatsen.


Datum: tisdag den 13/3
Tid: Klockan 16-18
Plats: IKEA Sundsvall, en trappa upp på avdelningen Arbetsplatsen.

Datum: torsdag den 15/3
Tid: Klockan 16-18
Plats: IKEA Sundsvall, en trappa upp på avdelningen Arbetsplatsen.


Du behöver ha med dig
- Ditt CV
- Personligt brev

- Ett foto på dig själv

Vad vi ber om:

  • Du måste fylla minst 18 år under år 2018
  • Du ska kunna jobba under vecka 25-34
  • Du ska även vara tillgänglig för introduktionsdagar v 21-22

Då är vi nyfikna på att höra mer om dig och varför du vill jobba på IKEA. Vi värdesätter din personlighet därför lägger vi stor vikt på vårt första möte. Självklart kan tidigare erfarenheter inom respektive verksamhetsområde vara meriterande. Vi tror att du har ett stort heminredningsintresse och att du delar våra värderingar. Du trivs med att ta ansvar, och är inte rädd för att göra fel. Allra viktigast är att du brinner för service, försäljning och att du älskar att arbeta med våra kunder varje dag!


Arbetstiderna på IKEA varierar från kl 06:00 till 23:30 beroende på vilken avdelning du arbetar på, vilket ställer krav på att du kan ta dig till och från jobbet vid dessa tider på dygnet. Arbete på helger ingår.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Du ska också svara på de 4 frågorna nedan. Skriv svaren separat i ditt CV och märk dem med numret på frågan.

  1. Varför vill du arbeta på IKEA?
  1. Var i varuhuset är du mest intresserad av att arbeta? Om du är intresserad av flera olika avdelningar, så rangordna dem efter intresse. 
  1. Hur kommer du att ta dig till och från arbetet om du börjar 06:00? 
  1. Kan du jobba hela sommaren, d v s veckorna 25-34?


Nästa steg
Om du går vidare från snabbintervjun kommer du kort därefter att få ett mail från oss där du kallas till gruppintervju. Gruppintervjuer kommer att hållas under vecka 12, 13 och 15.

OBS!
Enda sättet att söka sommarjobb på IKEA Sundsvall är att komma till oss något av tillfällena ovan, vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. 

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb, Sommarjobb, Vikariat/Projektanställning
Ansvarig för
Sommarjobba
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sundsvall | Detaljhandel | Restaurang | Jobb för kockar | Jobb för butiksbiträden | Deltidsjobb | Extrajobb | Sommarjobb | Vikariat/Projektanställning