Inaktiv platsannons

Diverse sommartjänster IKEA Västerås

Vill du jobba på IKEA Västerås i sommar? På IKEA Västerås är vi idag 354 medarbetare som med stort engagemang arbetar mot våra gemensamma mål. Vi vill skapa en bättre vardag för de många människorna, både för oss själva och våra kunder. Vårt sortiment, Våra värderingar, våra medarbetare och vår kultur har gjort IKEA till en av Sveriges mest intressanta och populära arbetsplatser. För oss är gemenskap, entusiasm och en ständig vilja till förnyelse oerhört viktiga värderingar. Nu söker vi dig som delar våra värderingar och har ett stort heminredningsintresse samtidigt som du ger service i världsklass.

Arbetsbeskrivning:

Varuhuset är en stor arbetsplats och det finns därför möjlighet till att få jobba med flera spännande och varierande arbetsuppgifter. Vi söker semestervikarier till våra funktioner Kundrelation, Logistik, Restaurang och Sälj. 

Kundrelation
Här söker vi utåtriktade medarbetare som älskar service, du träffar massor med kunder och utmanas av att göra dem nöjda! Här ingår många varierande arbetsuppgifter så som att hantera återköp och reklamationer, jobba som entrévärd eller få barnen att trivas i vårt lekland Småland. Du arbetar även i kassan och är ansvarig för att våra kunder lämnar varuhuset med ett leende på läpparna.


Logistik
För dig som är uthållig, morgonpigg och gillar högt tempo! På logistik börjar vi jobba innan öppettid för att säkerställa att våra kunder möts av ett välfyllt och inbjudande varuhus. Vi tar emot godsleveranser och packar upp varor i butikerna och på tag-själv-lagret. Du blir snabbt bekant med hela vårt sortiment och kan få möjlighet att lära dig köra truck om du inte kan det sedan tidigare.

Restaurang
Här har du tät kundkontakt och bidrar starkt till en positiv shoppingdag för våra kunder. Arbetet genomsyras av ett intensivt tempo och du får möjlighet att jobba med många varierande arbetsuppgifter. Du ingår i team där laget går före jaget. I Restaurangen är det naturligtvis viktigt att du har en god känsla för mat och bra om du har ett öga för detaljer. 

Försäljning – saluhallen
Som säljare på saluhallen hjälper du våra kunder att hitta rätt bland alla våra heminredningsartiklar på de olika avdelningarna. Här besvarar du alla möjliga frågor och får en bred kunskap inom hela vårt sortiment. Du brinner för service, har lätt för att lära dig nya saker och trivs i en fartfylld miljö. Du har en egen drivkraft, tar egna initiativ och ser till att saker händer.

Försäljning – möbelplan
Som säljare på möbelplan hjälper du våra kunder med smarta, enkla och prisvärda heminredningslösningar som är anpassade efter just deras behov. Du är t.ex. med och planerar kundens drömkök eller ger vägledning i att hitta den perfekta sängen för ett god natts sömn. Här spenderar du längre tid med kunden och får en djup kunskap inom ett visst område. Du brinner för försäljning, är lyhörd och har tålamod! 
Sommarjobbet kan innebära arbete på en eller flera av funktionerna.

Vad vi erbjuder:

Eftersom vi rekryterar efter personlighet och potential kan din bakgrund se olika ut. Vi tror på inkludering, mångfald och att skapa plats för alla i en öppen miljö. Du kan läsa mer om våra värderingar, vilka avdelningar som finns, hur det är att jobba på IKEA samt utvecklingsmöjligheter genom att besöka vår hemsida.

Vad vi ber om:

  • Vi tror att du har ett stort heminredningsintresse och att du delar våra värderingar
  • Du trivs med att ta ansvar, och är inte rädd för att göra fel
  • Allra viktigast är att du brinner för service, försäljning och att du älskar att arbeta med våra kunder varje dag!

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Arbetstiderna på IKEA varierar från kl. 05:00-21:00 beroende på vilken avdelning du arbetar på.
Tjänsternas storlek varierar från 20 timmar/vecka till 32 timmar/vecka.

Så här ansöker du:

Förutom det du vill förmedla i ditt personliga brev önskar vi att du besvarar frågorna nedan. 
Märk upp med numret på frågan.

1. Varför vill du jobba på IKEA Västerås?
2. Vänligen ange turordning på funktionerna som du vill arbeta på av Sälj, Logistik, Kundrelation, och Restaurangen. 
3. Kan du arbeta under veckorna 25-34?
4. När kan du tidigast börja arbeta hos oss?
5. Är du intresserad av och kan du fortsätta arbeta hos oss till hösten?
6. Vad tycker du är viktigt för att trivas på en arbetsplats?




Nästa steg


Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du bli kontaktad via telefon från oss där du kallas till en intervju med både ett individuellt- och ett gruppmoment.Intervjuer kommer att hållas under veckorna 11 till 13.

Din ansökan vill vi ha senast 11 mars via detta rekryteringsverktyg.
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb, Extrajobb, Sommarjobb
Ansvarig för
Diverse
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | Detaljhandel | Restaurang | Jobb för kockar | Jobb för butiksbiträden | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Extrajobb | Sommarjobb