Inaktiv platsannons

Sommarvikarierande Löneadministratör IKEA Älmhult

Du ser lite annorlunda på saker och ting. Det gör vi också. Vi tror på att dina värderingar är viktigare än det som står på ditt CV. Vi utmanar dina färdigheter och låter dig växa. Kom och se saker annorlunda med oss.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att arbeta på vårt HR Service Centre i Älmhult där du tillhör vår löneavdelning. Våra kunder som vi supporterar dagligen är HR-personal, chefer och medarbetare på samtliga IKEA bolag i Sverige. Hos oss hanterar vi lönerna för alla anställda inom IKEA, cirka 15000 löner per månad. Som sommarvikarie hos oss kommer du att arbeta med handläggning av inkommande ärenden i vårt ärendehanteringssystem. Du kommer att supportera ordinarie löneadministratörer i sitt dagliga arbete vilket innebär bland annat kontraktsinläggning, lönerelaterad personalinformation och hantera olika listor i Excel. Vi arbetar i systemen Global View (SAP), tidredovisningssystemet Personec time samt Officepaketet.

Vad vi erbjuder:

Tjänsten är ett sommarvikariat på 40 h/v. Vi ser gärna att du är tillgänglig från maj-september men 100% under juni-augusti. Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi ber om:

  • Det är meriterande om du går en utbildning eller redan har en utbildning med inriktning mot Lön/HR.
  • Att du behärskar Officepaketet samt har god system- och datorvana är ett plus, men viktigast för oss är hur du är som person och att du delar våra värderingar.
  • Vi letar efter dig som tycker att service är det roligaste som finns! Du har en förmåga att sätta dig in i kundens behov och utmanas av att göra varje unik kund nöjd. Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du har en positiv inställning och gillar att arbeta med administrativa uppgifter. För oss är det viktigt att du har en god samarbetsvilja då vi är ett stort team som arbetar tillsammans och hjälps åt. Du tycker om att lära dig nya saker och är prestigelös när det kommer till arbetsuppgifter. För att kunna bemöta våra kunder har du även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Sista ansökningsdag är 2018-03-11, men observera att urval sker löpande och att vi stänger rekryteringen när vi hittat rätt kandidater.

Status
Stängd
Ort
Älmhult
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb, Sommarjobb, Vikariat/Projektanställning
Ansvarig för
Sommarjobba
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik, HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Älmhult | HR / Management | Ekonomi / Juridik | Jobb för löneadministratörer | Deltidsjobb | Extrajobb | Sommarjobb | Vikariat/Projektanställning