Inaktiv platsannons

Säljare på deltid till Rusta Västberga i Stockholm

Vi behöver nya säljare! Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team. Det är ju i varuhusen slaget om kunderna står och nu behöver vi dig för att, tillsammans med din chef och dina kollegor, vinna detta slag. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss! Vi söker nu en medarbetare för deltidsarbete 50 % på ett vikariat under perioden april-augusti, två medarbetare för extrajobb på kväll/helger ca 3-10 timmar/vecka och två medarbetare för deltidsarbete under sommarperioden juni-augusti. Vänligen märk din ansökan med vilken av tjänsterna som är av intresse.

Arbetsbeskrivning:

Arbetet i ett Rusta-varuhus är fartfyllt, varierat och roligt. Ingen dag är den andra lik! Du kommer att arbeta med och ta ansvar för olika typer av uppgifter varje dag; från kassaarbete och kundbemötande till varupåfyll och ombyggnad av varuhusets avdelningar.

Ditt ansvar som säljare:

  • att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
  • att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)
  • att hålla ordning och reda

Vad vi erbjuder:

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Vad vi ber om:

  • Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på Rusta.
  • Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör är självklart för dig.
  • Du har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta.
  • Som säljare på Rusta är rätt attityd och inställning det allra viktigaste.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

åter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen. Välkommen att registrera CV och personligt brev!

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta totalt 109 varuhus i Sverige, Norge och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Ansvarig för
Sätta kund i fokus
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Detaljhandel | Jobb för butiksbiträden | Deltidsjobb | Extrajobb