Inaktiv platsannons

Säljare med manuell delikatessvana - Coop Atollen i Jönköping

Vi söker nu en Säljare till den manuella delikatessen, deltid 27 t/v. Du som söker är en engagerad och målinriktad person som har ett kundbemötande utöver det vanliga samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Du har även passion för mat, matlagning och kundmöten, och ett genuint intresse för service och försäljning. Erfarenhet av arbete i manuell delikatess är ett krav.

Arbetsbeskrivning:

Som säljare ingår du i butikens arbetsrotation. Detta innebär ett omväxlande och lärorikt arbete, där du kommer att vara del av en mycket positiv arbetsgemenskap.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, deltid 27 t/v med tillträde enligt överenskommelse. Utöver grundlönen har alla anställda också förmåner som friskvårdsersättning och personalrabatt i alla Kf Götas butiker.

Vad vi erbjuder:

  • Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.
  • Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.
  • Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
  • Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Vad vi ber om:

  • Gymnasieutbildning eller motsvarande.
  • Du ska ha vana från att arbeta i en manuell delikatess.
  • Du som söker är en engagerad och målinriktad person som har ett kundbemötande utöver det vanliga samt tycker om att jobba i ett högt tempo.
  • Du har även passion för mat, matlagning och kundmöten, och ett genuint intresse för service och försäljning.
  • Erfarenhet av arbete i manuell delikatess är ett krav.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Sommarjobb
Ansvarig för
Säljare med manuell delikatessvana - Coop Atollen
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska