Inaktiv platsannons

Sommarvikarierande Barista Sökes till Landvetter Flygplats

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu dig som vill bli en del av Sveriges största coffee shop- kedja. Som barista på Espresso House är du ansiktet utåt och säkerställer att vi erbjuder världens bästa kaffeupplevelsle till världens bästa gäst.

Vi har tre coffee shops på Landvetterflygplatsen idag, inrikes, utrikes och vår minsta shop Expressen som ligger vid entrén i incheckningshallen. Vi söker dig som Älskar denna typ av miljö - fartfylld, glada resenärer och härlig energi! 

Du är en flexibel person som har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar, tidig morgon och sena kvällar är något som du är van vid. Vi är på plats för att ge våra gäster den bästa starten de kan få på sin resa, genom snabbt och trevligt bemötande. En avgörande faktor för att du ska vara aktuell för uppdraget är att du kan ta dig till flygplatsen med bil och att du kan vara på plats 03:00 på morgonen och sena kvällar till 00:00. Vi har ett rullande schema så att man ska få så varierade arbetstider som möjligt. 

Vad vi erbjuder:

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss - vi brinner för utveckling och alla som vill ta nästa steg med oss ska få chansen att göra det. Många av våra baristor har utvecklats till Shift Leaders, Assistant manager och Coffee Shop Managers. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får gå en service- och baristautbildning med möjligheter till flera utbildningar längre fram.

Vad vi ber om:

  • Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
  • Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
  • Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
  • Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
  • Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
  • Du har kul på jobbet samtidigt som du skapar lönsamhet

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Tjänsterna varierar på 5-15h/v samt 30h/v. Starten för tjänsten sker löpande under våren utefter vad vi kan erbjuda, men fokus ligger främst på sommarmånaderna juni, juli och augusti. 

Kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Krav på tjänsten är körkort och tillgång till bil. Man har en höjd lön för att kompensera för resekostnaderna samt att vi på Espresso House står för parkering. 

Rekrytering sker löpande 

Status
Stängd
Ort
Landvetter
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb, Extrajobb, Sommarjobb
Ansvarig för
Koka kaffe
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Restaurang | Jobb för bartenders | Jobb för kockar | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Extrajobb | Sommarjobb