Inaktiv platsannons

10st lagerarbetare till Martin & Servera Kvällstid Enköping

Nu söker vi på Martin & Servera 10 lagerarbetare på kvällstid till vårt klimatsmarta lager i Enköping. Runtom i landet är vi nästan tretusen personer som jobbar med att restauranger, hotell, storkök och alla andra som serverar mat har vad de behöver i köken. Våra medarbetares engagemang och kunskap avgör vår framgång. Goda relationer mellan människor skapar de bästa affärerna. "Arbetskamraterna är det bästa på vår arbetsplats. Jag känner mig trygg och blev snabbt en i gruppen. Jag träffar olika sorters människor, nya kompisar och får lära mig nya saker. Jag känner också att företaget verkligen tar hand om oss." – Reed Alveheim

Arbetsbeskrivning:

Varje dag flödar enorma mängder varor genom våra lager och ut till våra kunder. Ditt ansvar är att se till att rätt saker kommer med rätt leverans till kund. För alla som jobbar på lagrets olika avdelningar krävs stor noggrannhet. När kunden packar upp sina varor måste allt som har beställts vara med.

Hos oss får du många trevliga kollegor att umgås med på lunchen och fikat om du vill.

Vad vi erbjuder:

  • Sköna kollegor och en bra atmosfär

Vad vi ber om:

  • Truckkort och lagervana är ett plus, dock inget krav.
  • Erfarenhet inom lager och logistik är meriterande
  • Att jobba på lager är ett lagarbete! När något oväntat händer ställer vi upp för varandra och löser det tillsammans. Vi lyckas tillsammans. Våra kunder är beroende av vårt engagemang där vi varje dag ser till att förskolan får sin frukt, restaurangen kan servera sin dagens och puben har öl i tapparna.

    Lagerarbete är ett fysiskt arbete där kroppen är igång hela dagen. Även om vi har moderna hjälpmedel så förekommer tunga lyft och vi lägger stora resurser för att du ska må bra på och efter jobbet under hela din anställningstid. Därför får du bland annat ett frikostigt friskvårderbjudande, tillgång till modernt gym och lunchbidrag.

    För att alla ska känna att vi har en trygg arbetsplats har vi nolltolerans vad gäller alkohol och droger och utför även slumpmässiga drogtester.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Vart kommer du att arbeta?

Vårt nya, moderna och klimatsmarta lager i Enköping, alldeles intill E18. Här kommer du arbeta tillsammans med upp emot 300 medarbetare inom lager, försäljning, samt stödfunktioner. Arbetsplatsen är den största privata arbetsgivaren i området.

Mångfald

Vi ser mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Just nu fokuserar vi därför lite extra på att få en jämnare könsfördelning på våra lager och att ännu fler kvinnor vill jobba hos oss. Men egentligen spelar det ingen roll om du är man eller kvinna, gammal eller ung. För oss är det viktigaste att du är engagerad och positiv, även i situationer när många saker händer samtidigt. Vi vill att du säger till när du ser något som behöver förbättras och att du är modig och lyfter problem när de dyker upp.

Tester

För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.  

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Arbetstider: 15:00 - 23:00 på olika avdelningar, vi arbetar fasta pass dvs. ej skift. Måndag - Fredag.

Lön: Vi vill att du stannar länge och har under de fem första åren en generös lönetrappa utöver kollektivavtalad lön.

Status
Stängd
Ort
Enköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Ansvarig för
Ditt ansvar är att se till att rätt saker kommer med rätt leverans till kund.
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska