Inaktiv platsannons

Sommarjobba som lagerarbetare i sommar på Martin & Servera i Norrköping

Nu söker vi på Martin & Servera semestervikarierande lagerarbetare till vårt lager i Norrköping. Varje dag flödar mängder av varor genom våra lager och ut till våra kunder. Ditt ansvar är att se till att rätt saker kommer med rätt leverans

Arbetsbeskrivning:

På Martin & Servera i Norrköping jobbar närmre 550 personer. Vårt lager vid Ingelsta i Norrköping är ett viktigt leveransnav i Martin & Serveras lagerstruktur. Vi är ett företag i utveckling vilket gör att vi stän­digt letar efter nya talanger. Nu söker vi lagerarbetare som vill jobba hos oss sommaren 2018 med start under maj månad.

Vad kommer du att göra? 
Hos oss får du möjlighet att lära dig ett arbete från grunden. Som lagerarbetare hos oss kör du truck och plockar varor till kund. Till din hjälp har du plocklistor där det tydligt framgår vilken vara och vilken lagerplats du ska hämta varorna ifrån. Varorna du plockar har olika former och tyngd och det gäller att pussla ihop dem på bästa sätt på vagnarna så att de blir välfyllda och kommer fram hela och rena. Här lyfts allt från mjölsäckar på 30 kg till små kryddburkar, och det görs i ett högt tempo.

Vad vi erbjuder:

Vi är en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och är noga med säkerheten. Därför har vi nolltolerans mot alkohol och droger. Vi tillämpar slumpmässiga drogtester.

Vad vi ber om:

  • För att kunna arbeta hos oss behövs inga förkunskaper men du måste ha fyllt 18 år för att få köra våra truckar.
  • Du behöver kunna förstå och tala grundläggande svenska eftersom truckutbildning, arbetsplatsintroduktionen, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska.
  • Vi är en arbetsgivare som jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, tjej eller kille eller varifrån du kommer. För oss är det allra viktigaste att du är engagerad och positiv, även i situationer när många saker händer samtidigt.

    Tester För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Läs gärna mer på vår hemsida om varför vi använder tester i vår rekryteringsprocess.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Anställningsform: Semestervikariat

Arbetstider: Arbetet hos oss bedrivs mellan kl 06:00-24:00 vilket innebär att arbetstillfällena kan förläggas både dag- och kvällstid.

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb, Sommarjobb
Ansvarig för
Lager
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Norrköping | Logistik / Transport | Jobb för lagermedarbetare | Deltidsjobb | Extrajobb | Sommarjobb