Inaktiv platsannons

KUNDTJÄNSTMEDARBETARE (via bravura) i Stockholm

Bravura söker för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare till ett internationellt företag med kontor i 50 länder världen över. Företaget är specialiserade på tempererade transporter och har som primärt kunder inom läkemedelsbranschen. Deras vision är att förbättra den globala hälsan och genomför därför logistikprocesser i världsklass genom att ha erfaren personal, globala kontor världen över samt bred marknadskompetens. Vidare säkerställer de optimal hantering, transport och leverans av vitala hälsoprodukter.

Arbetsbeskrivning:

Som kundtjänstmedarbetare på företaget ingår du i ett team på cirka 30 personer. Du får i rollen en gedigen upplärning och arbetar tätt tillsammans med andra i teamet under din upplärningsperiod. Arbetsuppgifterna innefattar att ta emot samtal och mail från kunder gällande bokningar av transporter. Vidare beräknar du hur mycket förpackningsmaterial som krävs, hur varan ska transporteras samt förbereder och märker upp transportvarorna inför flygtransport. Du hjälper även kunder med tulldokumenten och kommunicerar med marknadstransportören som sedan åker ut och hämtar försändelsen. I rollen ingår även ansvar för att göra flygbokningar, förtullning och sedan uppföljning av transporten. 

Vad vi erbjuder:

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna sträcker sig mellan 06.00-22.30. Du arbetar varierade tider och passen är mellan sju till åtta timmar. Det är vanligt att medarbetarna byter tider sinsemellan vilket gör att ditt schema blir flexibelt.

Vad vi ber om:

  • Erfarenhet av att arbeta med telefon och mail som främsta kommunikationsverktyg.
  • Erfarenhet av kundtjänstroll är meriterande.
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Körkort är ett krav.
  • Rollen kräver att du är strukturerad och noggrann då mycket dokumentation ska utföras och det är många viktiga kunder du arbetar mot.
  • Som person ser vi även att du är flexibel och prestigelös då du kommer ha flertalet olika ärenden parallellt.
  • Du samarbetar mycket med dina kollegor men kommer efter en tid behöva ta stort ansvar för ditt eget arbete, vi ser därför att du en självgående och initiativtagande person som inte räds att ta viktiga beslut.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
KUNDTJÄNSTMEDARBETARE / CUSTOMER SERVICE TILL INTERNATIONELLT FÖRETAG (via bravura)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Jobb för administratörer | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)