Inaktiv platsannons

UC söker Produktspecialist till Kreditinformation i Stockholm

Om tjänsten

 

 

Har du jobbat med kreditgivning och är analytisk lagd? Drivs du av att ha kundkontakt samtidigt som du har en stor förståelse för noggrannheten kring kreditleveranser? Passar du även in på UCs värdeord; Värdeskapande, Ansvarsfulla och Passionerade?

Då har UC tjänsten för dig!

Nu händer det mycket på UC Kreditinformation. Vill du vara med på en tillväxt och moderniseringsresa på UC? Några av deras specialister har gått vidare till andra tjänster inom enheten och därför behöver de fylla på med nya krafter som vill vara med och vidareutveckla UC:s tjänster, information och kundrelationer. UC söker nu produktspecialister till gruppen beslutstöd. UC sitter i trivsamma lokaler i Marievik och du välkomnas till ett härligt gäng kollegor som är engagerade och ambitiösa.

Detta erbjuder UC dig;
Som Produktspecialist i beslutstödsgruppen är du specialist på leveranserna för kreditupplysningar och experten på innehållet i UCs tjänster. Du arbetar både övergripande med hur deras information är beskaffad och betydelsen av informationen vid kreditgivning och detaljer kring källor, lagring, presentationer etc. Tillsammans med Produktägare för området bidrar du till att de har marknadens bästa tjänster inom kreditinformation.

Din främsta arbetsuppgift är att utveckla kundunika regelverk i deras regelverksmotor. Detta sker i nära samarbete med kunderna som använder regelverk i sin kreditgivning. I arbetet ingår att löpande ha kontakt med våra kunder för att göra förbättringar, föreslå förändringar eller utveckla nya regelverk. Här är det viktigt att du gillar logiskt tänkande och problemlösning.

  • Ansvara för den dagliga förvaltningen, support till kunder, åtgärder vid fel etc.
  • Delta i kund- och utvecklingsprojekt
  • Ansvara för att dokumentation och marknadsmaterial uppdateras
  • Kravställning och test
  • Ansvara för den dagliga second line supporten
  • Ge support till säljavdelningen vid t.ex kundbesök

För att trivas hos UC; 
Bör du ha en ekonomisk utbildning från högskola/universitet eller ha jobbat minst i 7 år med kreditgivning. Har du jobbat som privat eller företagsrådgivare är det en merit samt om du har jobbat i XML och SOPUI. Du ska ha lätt för att sätta dig in olika system samt vara flytande i både tal och skrift i svenska och engelska.

Du kommer i denna tjänst jobba nära kunder och säljare, men även en del mot våra IT-leverantörer, vilket ställer stora krav på att du är prestigelös och kommunikativ. I den här tjänsten ska du drivas av problemlösning och alltid hålla en hög servicenivå. Det är självklart för dig att analysera kunders behov och ta egna initiativ samtidigt som du är flexibel.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb