Inaktiv platsannons

SJR söker interimskonsulter inom Ekonomi & Finans i Stockholm

Om tjänsten

2018 har vi extra fokus på att hitta dig som vill bli en del av vårt nätverk. Är du ekonom och vill komma vidare i din karriär, då kan vi hjälpa dig!

SJR söker inför kommande uppdrag konsulter inom Ekonomi & Finans för olika uppdrag hos våra kunder. Med SJR har du möjlighet att prova på nya branscher både som anställd konsult och för dig som vill arbeta som interimskonsult via ditt eget bolag.

Med vårt nätverk bland intressanta uppdragsgivare och vår långa erfarenhet kan vi matcha din kompetens mot din nästa spännande utmaning.

Har du erfarenhet inom redovisning, controlling eller är specialiserad inom koncernredovisning vill vi gärna träffa dig. Du kan vara allt från en bokslutssjälvständig redovisningsekonom till CFO. Vi har båda korta och längre uppdrag där omfattningen är varierande – både hel- och deltidsuppdrag.

Lämplig bakgrund
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av några av de större ekonomi-/ affärssystemen samt om du är van användare av Excel. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska. Personliga egenskaper som vi och våra kunder uppskattar är noggrannhet, kommunikativ samt att du är proaktiv och initiativtagande.

Så ansöker du
Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Marie Bergsman på 08-407 55 55.

 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej