Inaktiv platsannons

Junior rekryterare med inriktning search och kommunikation! i Göteborg

Junior rekryterare med inriktning search och kommunikation! Om... Nu söker vi dig som vill kickstarta din karriär inom search och rekrytering till vårt rekryteringsteam på ÅF Digital Solutions! Idag består vi av...

Om tjänsten

Junior rekryterare med inriktning search och kommunikation! Om jobbet

Nu söker vi dig som vill kickstarta din karriär inom search och rekrytering till vårt rekryteringsteam på ÅF Digital Solutions! Idag består vi av tre personer och vi ser fram emot att bygga upp ett riktigt bra samarbete tillsammans med dig.

Vad du har med dig:

En vilja, ett driv och en oräddhet i att träda in i vår värld av javautvecklare, inbyggda system och LinkedIn-funktioner!

Vad du kommer bli expert på hos oss:

Rollen innebär att du kommer stötta oss rekryterare i vårt dagliga arbete med fokus på search och inflöde av kandidater. Du kommer få en förståelse för tekniska profiler och tillsammans med oss lära dig hantverket i search samt att kontakta och attrahera rätt kandidater. En del i tjänsten innebär även att hantera kommunikation gentemot våra kandidater. I denna tjänst kommer du bli en guru på att searcha på bland annat LinkedIn och genom detta bygga upp en grund inför en framtida karriär. Vi ser att du kommer arbeta i denna roll i minst ett år och därefter finns möjligheter att utvecklas vidare inom ÅF.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • Till våren tar din examen inom relevant område såsom HR/Personal
  • Har arbetat extra under din studietid, meriterande om du har erfarenhet av rekrytering med fokus på search, samt om du har arbetat med kommunikation
  • Har en mycket god förmåga i både svenska och engelska då detta används i dialogen med våra kandidater

Vi ser gärna att du har ett teknikintresse och framförallt en vilja att lära dig mer! Du har god förmåga att självständigt driva på ditt arbete och du trivs med att bygga upp egna strukturer och arbetssätt. Kontaktytorna i tjänsten är många varför du även bör trivas i en serviceorienterad roll där du som person får energi av att arbeta med människor. Ser du dig dessutom som en orädd och prestigelös person med god initiativförmåga kommer du trivas hos oss! I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi ser gärna att start kan ske så på deltid så snart som möjligt under våren, för att efter examen gå över till heltid.

Låter det intressant? Sök direkt då vi jobbar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

Många tror att ÅF bara är teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället.

ÅF är företaget som verkar för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kommer att vara ett resultat av vad vi åstadkommer i dag.Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.

På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor! Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.  

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Jobb för rekryterare | Heltidsjobb (förstajobb)