Inaktiv platsannons

Intruktör med teamleaderansvar till Actic Hammarby Sjöstad i Ystad

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.

Om tjänsten

Drivs du av att skapa resultat? Är du intresserad av extra ansvar utöver din roll som Instruktör? Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Då kan du vara den vi söker!


Actic Hammarby Sjöstad söker nu en Instruktör som har ett teamleaderansvar för de anställda på anläggningen.

Som instruktör har man i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället och genom detta agerar utanför anläggningen så att vi skapar relationer som gör att eventuella motstånd för att våga börja träna minimeras.

Instruktören arbetar aktivt med att hjälpa besökarna med sin träning genom att vara synlig ute på anläggningen. Att arbeta som instruktör handlar också om försäljning; dels av medlemskap i vår reception men även av andra tilläggsprodukter som till exempel PT. En stor del av din arbetsdag är i receptionen där du är ansiktet utåt mot våra medlemmar.

Instruktören tar också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht på anläggningen, det innebär att utföra viss del av service på träningsmaskinerna samt att också utföra städning i lokalerna.

Som temleader stöttar du platschef som har huvudansvaret för hela anläggningen, där du kommer vara mest operativ i gymverksamheten, i arbetet kring gruppträning, i administrationen samt inom försäljning.

I uppdraget ingår bl.a.

- Driva säljaktiviteter
- Leda/skapa/utveckla effektiva team
- Analysera och skapa åtgärdsplan
- Schemaläggning
- Daglig drift11

Erfarenhet från branschen samt förståelse för säljprocesser är ett krav.

Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ‪#‎ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ystad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ystad | Skönhet / Hälsa | Deltidsjobb