Inaktiv platsannons

Traversförare Saab Kockums i Karlskrona

Vad du blir en del... Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.

Din framtida utmaning

Vill du vara en del i bygget av världens mest moderna ubåt med den senaste tekniken och vara en del i ett av de mest spännande industriprojekten på 2000-talet? Då ska du ta chansen nu! Vi söker dig som vill arbeta som traversförare. Som traversförare kommer du att arbeta på en avdelning som sysslar med dockning och tunga lyft, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är traversförare. I jobbet ingår också att vara behjälplig vid sanering av fartyg.

Den du är idag

Du kommer med din egen vilja och driv bli insatt i olika projekt och uppdrag. Det innebär ett flexibelt arbete men som också ställer krav på hög arbetsmoral.

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning med någon praktisk yrkesinriktning. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet

Att arbeta på Saab Kockums ställer krav på dig som medarbetare, samarbetet över avdelningsgränserna vitalt. Vilket ställer krav på att vara lösningsorienterad, noggrann, fokuserad och att klara av ett högt arbetstempo och se vikten av att uppfatta hur ditt arbete kan påverka dina arbetskamraters arbete.

Krav

  • Truckkort upp till 10 ton
  • Traverskort och arbetserfarenhet
  • Lift och fallskyddsutbildning
  • Arbete på höga höjder

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med fartyg.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

 

Anställningar sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Saab Kockums AB har valt att i denna rekrytering samarbeta med Skill.

 

Kontakta ansvarig rekryterare för mer information.

Ann-Christin Andersson

ann-christin.andersson@skill.se

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej