Inaktiv platsannons

HR-konsulter i Stockholm

Om tjänsten

Vi söker drivna och engagerade HR medarbetare som vill bli en del av vårt framgångsrika gäng i Stockholm. 


Vem söker vi?

Som HR-konsult hos SJR tillhör du vår härliga konsultgrupp och arbetar med uppdrag hos någon av våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar beroende på kundföretaget och vi matchar alltid din erfarenhet och kompetens med kundens efterfrågan och behov.

Vi söker HR-konsulter inom hela HR-området såsom HR-chefer, HR-Business Partner, HR-specialister och HR-administratörer.

Då våra kunder har olika behov söker vi både dig med lång erfarenhet av HR-arbete och dig med något eller några års erfarenhet. Om du har specialistkompetens inom något HR-område, t.ex. förhandling, arbetsrätt eller arbetsmiljö är det meriterande.

Viktigast är att du trivs i konsultrollen och brinner för HR. Du trivs med att arbeta med människor och drivs av att konsultativt stötta chefer på olika nivåer. Som person är du flexibel, prestigelös och ansvarfull. Du är organiserad med en god förmåga att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är du en utpräglad servicemänniska som bidrar till en positiv atmosfär både hos vår kund och i vår växande konsultgrupp.

Vi tror att du har en HR-utbildning eller motsvarande. Du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på kundens behov och kan vara på både hel- och deltid. Vi söker både dig som vill ha en anställning hos oss på SJR och dig som vill arbeta som underkonsult.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej