Inaktiv platsannons

Nyutexaminerad ekonom till finansbolag i Stockholm

Om tjänsten

 

Vill du börja din karriär på ett finansbolag och jobba som kredithandläggare? Är du en driven och positiv person som gillar att ge service? Då har vi på SJR tjänsten för dig!

Vi på SJR söker dig som är nyutexaminerad inom ekonomi och vill jobba på ett finansbolag med analys och kreditbedömning. Tjänsten innebär telefon och mailkontakt med kundens samarbetspartner. De sitter centralt i Stockholm och du välkomnas in i en grupp full av engagemang och prestigelöshet.

Tjänstebeskrivning
I rollen som kredithandläggare kommer du att tillhandahålla service gällande hela kreditprocessen till vår kunds samarbetspartners. Du kommer att hantera kreditfrågor och ärenden av varierande komplexitet via telefon, e-post samt via webben. Det här är tjänster för dig som vet vad det innebär med service, analys och kredithandläggning, du ges möjligheten att bidra i en bred kreditroll på ett väletablerat finansbolag.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en ekonomiexamen från högskola eller universitet med erfarenhet av att arbeta med service via telefon och e-post. Du har goda datakunskaper och är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Som person är du pigg och serviceinriktad. Du är självgående, orädd och har stor vilja att bidra till ett gott samarbete och en god stämning inom gruppen. Vidare är du kommunikativt lagd, strukturerad med god analytisk såväl som administrativ förmåga. Du gillar att samarbeta med andra och sprider en positiv stämning runt omkring dig. 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej