Inaktiv platsannons

HR-generalist för kortare uppdrag med start omgående! i Göteborg

SJR söker för kunds räkning en HR-generalist med start omgående. Tjänsten kommer att pågå till och med juni och för rätt person kan det finnas möjlighet till anställning hos vår kund. Vår kund har kontor i Göteborg med ca 150 anställda.

Om tjänsten

Vad innebär rollen?

Som HR-generalist kommer du att arbeta med framför allt lön och rekryteringsarbete. Lönearbetet avser all förberedelse inför lön, då själva lönehanteringen är outsourcad, samt all övrig administration kring lön. Rekryteringsarbetet innebär att vara delaktig i hela rekryteringskedjan från att lägga ut annons, urvalsarbete samt att koordinera rekryteringar med rekryterande chef och vara med under intervjuer.
Du kommer att ha ett nära samarbete med HR i andra länder i Europa, varför du behöver vara bekväm i att använda dig av engelska, både i tal och skrift. Vid sidan av lön och rekryteringsarbetet kommer du dessutom att arbeta med övrig sedvanlig HR administration.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll och har tidigare arbetat med rekrytering och lönearbete. Som person är du driven och lösningsorienterad och tycker om att arbeta in en självständig roll. Har du tidigare arbetat i SAP är det en fördel, men ej ett krav. För att passa i rollen är du serviceminded och prestigelös och trivs i en social roll med mycket ansvar. Du har en positiv attityd och har förmågan att prioritera.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos vår kund är omgående och bolaget har lokaler i Göteborg. Tjänsten är på heltid. Företaget tillämpar 38,75 timmars arbetsvecka.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb)