Inaktiv platsannons

Pensionshandläggare till anrikt bolag i centrala Stockholm

Har du erfarenhet av administrativt arbete, samt intresse av kollektivavtal och tjänstepension? Då finns här en möjlighet för dig!

Om tjänsten

Om tjänsten

SJR söker nu för kunds räkning en pensionshandläggare, som kommer att vara delaktig i det dagliga löpande arbetet kring tjänstepensioner och kollektivavtal. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att handlägga alla typer av förekommande uppgifter inom tjänstepension och kollektivavtal så som inkommande samtal, mail och post, samt att administrera löner, ledighet, sjukdom.

Du kommer att ingå i ett team om fem personer, där samarbete och teamkänsla är en viktig del av ert arbete. Vår kund är en stor och välkänd aktör inom förvaltning av tjänstepension, och sitter i inbjudande lokaler i hjärtat av Stockholm.

Lämplig bakgrund
För att snabbt kunna sätta dig in i arbetet, tror vi att du har kunskaper inom kollektivavtal och pensioner, och det är meriterande om du även arbetat med detta men inget krav.

Du har arbetat inom administration i något eller några år, och du är van att arbeta i en teamorienterad miljö. Som person är du noggrann, prestigelös och har en god servicekänsla. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har goda kunskaper i Excel, samt en god allmän systemvana.

Hos oss har du möjlighet att växa in i en roll där du kan bidra med ditt kunnande och bli en del av ett glatt och hjälpsamt team. Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig informat ion
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start omgående, och som pågår i minst 6 månader. Därefter finns god chans till förlängning eller överrekrytering till kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej