Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till Alingsås energi

Om tjänsten

 

Alingsås Energi är en kommunägd energikoncern med verksamheterna elhandel, elproduktion, elnät, värme och fibernät. Verksamheterna bedrivs i två bolag, moderbolaget Alingsås Energi Nät AB och dotterbolaget Alingsås Energi AB. Alingsås Energi är en konkurrenskraftig och pålitlig leverantör av energi- och infrastrukturtjänster med tydligt fokus på helheten för kunden och på energieffektiva och klimatsmarta lösningar. Vi vill vara delaktiga i utvecklingen av det hållbara samhället och arbetar långsiktigt och målmedvetet för att minska resursförbrukningen.

Läs mer om oss på

SJR söker nu en Ekonomiassistent till Alingsås energi! Du kommer starta som konsult via SJR under sex månader och därefter finns möjlighet till en tillsvidare anställning hos Alingsås energi. Vi ser gärna att du kan starta omgående för att få upplärning ifrån den personen som slutar. 

Vi söker dig som trivs att arbeta självständigt, med eget ansvar i en utåtriktad roll. Du kommer tillhöra ett ekonomiteam på fem personer som sitter i kontorslandskap.

Arbetsuppgifter

  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra med inkassohantering
  • Dagsbokföring
  • Avstämningar vid månadsbokslut
  • Kontakt med kunder kring fakturafrågor
  • Övrig administration

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet som ekonomiassistent, vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån större flöden. Vidare är du är trygg i svenska och engelska. Du är noggrann i ditt arbete och tar eget ansvar samt är serviceinriktad.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej