Inaktiv platsannons

Nätverkstekniker för driftsättning av Internet-, IP-VPN- och Ethernet-tjänster! i Kista

Om tjänsten

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Vi söker nu Nätverkstekniker till vår avdelning B2B Delivery som ansvarar för alla implementationer av nya tjänster och lösningar till Tele2s företagskunder.

Det här är jobbet…

B2B Datanet Delivery är ett team av nätverkstekniker som ansvarar för att leverera och driftsätta Tele2’s datanättjänster för våra företagskunder. Gruppen är ett tight och fokuserat team med högt engagemang och stort kundfokus. Vår styrka är vårt synkroniserade lagspel och vi brinner för kvalitet och att leverera våra tjänster med hög precision.

Som leveranstekniker i gruppen är du att vara ansvarig för konfiguration av utrustning i Tele2’s nätverk samt kundplacerad utrustningar. Du hanterar driftsättningar av datanättjänster såsom exempelvis Internet-, IP-VPN- och Ethernet-tjänster. Du kommer arbeta med några av marknadens största och för Tele2 viktigaste företagskunder.

Det här är vad du har…

  • Goda kunskaper inom TCP/IP, routing och switching. (Routingprotokoll, BGP, OSPF, IS-IS)
  • Utbildning inom nätverk och/eller har erfarenhet av att arbeta med stora IP-baserade nät hos en operatör eller stort företag.
  • Certifiering, t.ex. CCNA/CCNP är meriterande.
  • Tidigare erfarenhet av accesstekniker så som fiber och DSL är meriterande
  • Scriptspråk som Python är meriterande.
  • Då våra kundkontakter sker på både svenska och engelska ska du obehindrat kunna hantera detta i både tal och skrift.

Framförallt söker vi dig som är riktigt passionerad av nätverk och vill lära dig mer i ett grymt team!

 Det här är vad Tele2 kan ge dig

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.

Tjänsten är placerad i Kista.

Är du en av oss? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande, varför vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 Mars 2018.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Online marketing | Deltidsjobb