Inaktiv platsannons

Nyutexaminerad ekonom till kundreskontra i Stockholm

Om tjänsten

Uppfyller du alla de klassiska orden så som driven, prestigelös och utåtriktad? För visst är du även van vid att ha många bollar i luften samtidigt som du är stresstålig och lösningsorienterad? Och eftersom du har studerat ekonomi är du ju såklart även noggrann och strukturerad, eller hur?

Vilken tur!

Då har en tjänst för dig där du som nyutexaminerad ekonom får användning av alla de där teoretiska kunskaper du nu samlat på dig under de senaste tre åren på din kandidatexamen. Hos vår kund, som är ett välkänt bolag i Stockholm, kommer du tillhöra ett Shared Service Center där du kommer tillhöra den grupp som arbetar inom kundreskontra. Du kommer utföra de typiska uppgifterna inom kundreskontra vilket innebär bland annat;

  • Säkerställande av inbetalningar
  • Utredningar och avstämningar
  • Påminnelse- och dröjsmålshanteringar
  • Löpande kundkontakter

I och med att du uppfyllde alla de klassiska orden ovan gillar du såklart att bidra till utveckling, förbättringar och effektiviseringar.

Känns det som att du precis läst ditt personliga brev? Då är det dig vi söker för det här konsultuppdraget på 6 månader. Vi hoppas att du kan starta så snart som möjligt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej