Inaktiv platsannons

Junior Redovisningsekonom till bolag i centrala Stockholm

Om tjänsten

 

 

Vill du få en roll med mer globalt bolagsansvar? Har du erfarenhet inom redovisning och söker efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Nu hjälper vi på SJR vår kund att hitta en junior redovisningsekonom med start omgående. Vår kund sitter i fina ljusa lokaler centralt i Stockholm där du kommer att tillhöra en ekonomigrupp på ca 7 personer. 

I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att ha bolagsansvar för Österrike, Portugal och Polen, du kommer att ha ett helhetsansvar över dessa, framförallt för redovisning. Du kommer även att ha ett faktureringsansvar för ett antal länder. Som junior redovisningsekonom ansvarar du för en kundreskontrauppföljning av samtliga länder och arbetar i ekonomisystemet SAP. Vidare förväntas du kunna balans och resultaträkningar samt hantera moms. Utöver detta kommer du att få ta hand om en del ad hoc-uppgifter och vara kontaktperson och motpart mot Österrike, Portugal och Polen. 


Du kommer att få introduktion i början av din anställning, dessutom finns härliga kollegor som kommer att stötta dig i ditt arbete. 

Lämplig bakgrund
Vi söker efter dig som är junior redovisningsekonom har arbetat med ekonomi och redovisning. Vidare har du minst en gymnasial utbildning inom ekonomi samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då internationella kontaktytor förekommer. 

Som person behöver du vara analytisk och prestigelös då du kommer arbeta med blandade arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann, driven och lösningsorienterad. Som person tror vi även att du gillar utmaningar och är och drivs av att utvecklas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SAP, alternativt andra stora integrerade ERP-system.

Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill ha utmaningar och få mer bolagsansvar- välkommen med din ansökan!

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående och det är en heltidstjänst. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej