Inaktiv platsannons

BUSINESS CONTROLLER TILL KLARNA i Stockholm

Om tjänsten

SJR söker för Klarnas räkning en driven och problemlösande Business Controller för ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Vi söker dig som har arbetat några år som Controller och är redo att ta nästa steg i din karriär!

Tjänstebeskrivning/Arbetsuppgifter
I rollen som Business Controller kommer det förväntas att du kan hantera en bred repertoar av uppgifter. Dessa uppgifter möter du givetvis med en god problemlösningsförmåga. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat röra arbete med koncernens strategier i form av finansiella lösningar. Du kommer även agera rådgivare inom diverse finansiella beslut för bästa möjliga avkastning.

Du välkomnas i ett arbetsklimat som präglas av högt arbetstempo och ständig nya utmaningar. I din närhet har du ambitiösa kollegor som, precis som du, inte är rädda för att ta initiativ.   

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi. Vi ser att du har yrkeserfarenhet som Business Controller eller liknade roll och gärna med internationella företag inom finans- eller banksektorn. Du är en analytisk person som har god förståelse av budgetering och finansiella analyser. Vidare är det meriterande om du har kunskap och erfarenhet SAP. Du har datorvana och goda kunskaper Office-paketet, särskilt Excel. Du bör ha utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift, då kommunikation ofta sker på engelska.

Som person har du numerisk och ekonomisk förståelse med stor uppmärksamhet för detaljer och såväl som helheten. Du är ansvarstagande och driven i ditt arbete och du är mycket lösningsorienterad. Vår kund efterfrågar en person som har utmärkt kommunikations- och socialförmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Vidare ser vi gärna att du välkomnar förändringar och har förmåga att ta egna initiativ till förbättringar. 

Bra att veta
Ovanstående är ett 6 månaders konsultuppdrag med start omgående. Urval och intervjuer sker löpande. 

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej