Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till Baker McKenzie i Stockholm

Om tjänsten

Nu söker Baker McKenzie en driven och serviceinriktad ekonomiassistent! Är du redo att kliva in i ett stabilt bolag med en entreprenöriell atmosfär där du välkomnas in i ett härligt team med engagerade kollegor? Skicka in din ansökan redan idag!

Baker McKenzie sitter i ljusa och trivsamma lokaler centralt i Stockholm och de söker dig som har något års erfarenhet från en ekonomiavdelning, eller dig som precis har avslutat dina studier där du arbetat på en ekonomiavdelning vid sidan av.

Tjänstebeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du tillhöra en ekonomiavdelning på sex personer och du kommer att arbeta i en varierande roll vilket innebär både ekonomiarbete och intern kontakt samt support. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Leverantörsfakturor
  • Anläggningstillgångar
  • Viss kundfakturering
  • Cash management
  • Utlägg

Du kommer även att fungera som en kontaktperson mellan ekonomiavdelningen och övriga organisationen där du förmedlar och strukturerar information.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en högskola/universitetsutbildning inom ekonomi, gärna att du är civilekonom, samt att du arbetat på en ekonomiavdelning i något år. Alternativt kan du precis ha tagit examen där du under dina studier arbetat på en ekonomiavdelning. Du har goda systemkunskaper, framförallt i Excel, och har du erfarenhet från olika ekonomisystem är det meriterande. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Baker McKenzie söker dig som är driven och serviceinriktad, snabblärd och är lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel i ditt arbete och besitter en hög stresstålighet. Du är strukturerad och effektiv och har ett stort engagemang för arbetet samtidigt som du sprider positiv energi. Vi ser även gärna att du som person har en förmåga att kunna hantera frågor med delägare på ett professionellt och trovärdigt sätt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej