Inaktiv platsannons

Principal Architect- Customer Facing/Web i Solna

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och söker en erfaren Domänarkitekt som kan driva och etablera innovativa logistiklösningar i storskaliga IT- och verksamhetsprojekt inom Norden.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Du kommer att tillhöra ett team om 7–8 seniora personer som leder arkitekturarbetet inom PostNord Group. Som ansvarig för området Customer Facing tar du fram övergripande principer, godkänner lösningar och driver utveckling av våra framtida tjänster. Vi tror starkt på verksamhetsnära utveckling och har idag drygt 20’Dev.Ops’ team som du, tillsammans med verksamheten kommer att leda och koordinera. Teamet leds av Chefsarkitekten som stöttar och pekar ut riktning.
 
Du har vad som krävs
Du arbetar i dag som senior Enterprise Architect, verksamhetsutvecklare, DevOps, eller motsvarande. Du driver stora och komplexa projekt på hög nivå med omfattande IT-innehåll.  
Du är initiativrik och har stor drivkraft samt god förståelse kring hur man navigerar i större organisationer, bygger interna nätverk, kommunicera med seniora intressenter från affärs/IT-sidan och kan skapa handlingsplaner som förankras och etableras. PostNord är i en stor förändringsfas vilket innebär att man deltar i förändringsarbetet på flera plan. I praktiken betyder det strategi, teknik och innovation i realtid och i framtid.  
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. PostNord koncernen kan med sin storlek och bredd erbjuda intressanta utvecklingsmöjligheter inom områdena IT och verksamhet.
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb