Inaktiv platsannons

Sourcing Manager i Solna

Är du redo för nya utmaningar i en organisation i förändring? Vill du arbeta med strategiskt inköp hos Nordens ledande leverantör av kommunikations- och logistiklösningar? Då är denna roll något för dig!

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
I rollen som Sourcing Manager på PostNord arbetar du i nära samarbete med sakägare och Category Managers med att optimera koncernens inköp så att dessa sker så effektivt som möjligt med hänsyn till kostnadseffektivitet, kundnytta, hållbarhet och lagmässiga krav. Du får en central roll med huvudsakliga ansvarsområden att utföra behovsanalyser, identifiera inköpsförbättringar,driva upphandlingar, utveckla och omförhandla befintliga avtal. Du kommer även samarbeta med Category Managers för att identifiera och utforma långsiktiga kategoristrategier.  
Några arbetsuppgifter:  
• Leda upphandlingar och leverantörsförhandlingar  
• Uppföljning av leverantörskedjan i kategorin  
• I samarbete med Category Managers utveckla kort- och långsiktiga kategoristrategier  
Tjänsten som Sourcing Manager är bred och omväxlande och du blir del av ett sammansvetsat team med höga ambitioner. Du rapporterar till Manager Sourcing och tillhör ett team med ansvar för inköp inom IT, Travel, HR Services, FM, Fleet, Produktion samt Marketing & Professional Services. Tjänsten är placerad i Solna.  
  
Du har vad som krävs
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom inköp/ekonomi eller likvärdigt. Vi ser att du har några års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete i en större organisation. Har du även kunskaper inom LUF/LOU är det starkt meriterande. Du behärskar svenska, eller danska, och engelska i både tal och skrift.  
Som person ser vi att du är driven, strukturerad och affärsmässig. Du trivs i en stor organisation och tycker om att nätverka med både interna och externa intressenter. För att bli lyckosam i denna roll ser vi att du är van att driva ditt eget arbete framåt och har lätt för att skapa och bygga goda relationer med din omgivning.  
 
Vi levererar
PostNord erbjuder en kunskapsintensiv miljö och möjligheten att få arbeta med riktigt stora affärer. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb