Inaktiv platsannons

MTGSystemspecialist i Stockholm

Vi söker en självständig och initiativtagande systemspecialist till vårt team av systemförvaltare och applikationsspecialister inom MTG Accounting.

Om tjänsten

En teamorienterad självständig roll

Som systemspecialist kommer du att ansvara för

  • Support och stöd till slutanvändare på MTG Accounting och i ute i kundbolagen
  • Att initiera och driva initiativ för kontinuerliga förbättringar av ekonomisystemen i samarbete med Processägare och kundbolagen
  • Administrera rättigheter, användare, bolag samt övrig koncerndata och information
  • Delta i utvecklingsprojekt av och runt våra ekonomisystem

Du kommer att arbeta nära tillsammans med Processägare inom MTG Accounting samt Team Managers och Systemägaren för att fånga utvecklingsbehov och driva förbättringsarbete utifrån användare och verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår också att koordinera uppdateringar av system och administrera rättigheter, användare, bolag samt övrig master data.

Vi ser stora möjligheter att i den här tjänsten utveckla sin kompetens inom Dynamics 365 då vi inom MTG driver ett systemprojekt där vi implementerar den molnbaserade systemversion som släpptes 2016.

Vad vi erbjuder dig

Att vara del av en mediakoncern, mitt i den förändring som mediabranschen befinner sig i, är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när händer mycket på jobbet kommer du att trivas tillsammans med oss.

MTG Accounting, är Modern Times Group’s Shared Service Center för redovisning. Hos oss arbetar specialister inom ekonomi, i roller som redovisningsekonomer, leverantörs- och kundreskontraansvariga samt vårt systemteam med ansvar för våra redovisningssystem.

Vem söker vi?
Vi tror att du som söker tjänsten är intresserad av hur våra system kan underlätta och förbättra för verksamheten, har stort användarfokus och förståelse för samverkan mellan process, information och IT. Vi vill också att du har:

  • Relevant ekonomisk utbildning, gärna med IT-inriktning
  • Erfarenhet av att arbeta med ekonomisystem samt intresse för att driva förbättringsarbete och av att utbilda medarbetare och kollegor

Erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 eller tidigare versioner är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av att arbeta i ett Shared Service Center

Ansökan

Ansök genom att trycka på ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev . För mer info, kontakta Andreas Karlsson, Lead Recruiter, på Andreas.Karlsson@mtg.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’).

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)