Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Visby / Hemse 2018

Om... Swedbank har kontor i Visby och Hemse och vid dessa erbjuder vi kvalificerad rådgivning till ca 30 000 privatkunder och ca 4 000 företagskunder. Vi är totalt 27 medarbetare på de båda enheterna. Kontoret är en av 11 affärsenheter...

Om tjänsten

Om jobbet

Swedbank har kontor i Visby och Hemse och vid dessa erbjuder vi kvalificerad rådgivning till ca 30 000 privatkunder och ca 4 000 företagskunder. Vi är totalt 27 medarbetare på de båda enheterna. Kontoret är en av 11 affärsenheter i region Stockholm.

Som Kundrådgivare är du del av ett team som ansvarar för att möta alla privat – och företagskunder som besöker kontoret. Du guidar och hjälper kunden med sitt ärende både genom obokade och bokade möten och slussar även till specialist.

Arbetsområden/ansvar:

  • Serva företags- och privatkunder så att de får bästa möjliga bemötande
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar
  • Läsa av kundens totala behov och eventuellt guida kunden vidare när annan kompetens behövs
  • Hantera enklare privat- och företagsärenden och genomför affärsavslut som inkluderar AML/KYC

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna och har för ambition att överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Swedsec rådgivarlicens, bolånelicens samt försäkringsförmedlingsrätt är meriterande.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare på kontor eller telefonbanken

Möjliga nästa karriärsteg
  • Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba med mig/oss? -  Roger Andersson

Du ingår i Privatteamet som tillsammans består av 15 inspirerande kollegor. Mitt mål är att få dig att växa både som person och i yrkesrollen. Du kommer få mycket ansvar och jag kommer att vara tydlig i vad jag förväntar mig av dig. Vi jobbar i team och kulturen präglas av ett stort engagemang från hela gruppen.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Visby / Hemse 2018
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Heltidsjobb (förstajobb)