Inaktiv platsannons

E-learning producent till Business Training Tele2 18 mån vikariat i Kista

Om tjänsten

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar, det ställer höga krav på oss. Vår nyckel till framgång och att möta de höga kraven är hur vi jobbar och vilka vi är.  Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Det här är jobbet…

Vårt uppdrag på Training inom Commercial Business är att säkerställa kunskap och kompetens hos alla som möter Tele2s businesskunder i samtliga kanaler såsom försäljning, leverans, drift och support. Detta gör vi genom att ta fram och utveckla utbildningskoncept och utbildningsprocesser som vi också kvalitetssäkrar och följer upp. Vårt mål är att kunden ska få en enhetlig upplevelse i världsklass genom rätt kunskap, ägarskap, attityd och förhållningssätt enligt Tele2Way.

Våra ansvarsområden är att:

Vi utbildar och tränar de som är i linjen och är nära kund, det vill säga till exempel agenter i kundservice, säljare, leveransledare, projektledare, supportpersonal, tekniker med mera. Vi utbildar och tränar chefer i produktkunskap, systemkunskap, processer och kundkommunikation. Vi utbildar och tränar i coachning tekniker Vi utbildar och tränar deras chefer, såsom team-ledare och gruppchefer i coaching- och feedbacktekniker för att kunna följa upp den dagliga operativa leveransen, dvs i uppföljning av nyckeltal och kundbemötande.

Inom Commercial Business på Tele2 finns såklart många som ständigt behöver utbildningar, allt från introduktions- till påbyggnadsutbildningar. Som Learning Developer blir din huvuduppgift att planera, producera och följa upp utbildningar, samt att koordinera administration i gruppen. Dina kollegor är andra Learning Developers, Training Managers och Trainers och du rapporterar till Head of Training på Commercial Business.

Dina arbetsuppgifter blir att:

Planera och producera utbildningar både face to face och digitalt Utveckla och säkerställa innehåll i utbildningsmaterial Utvärdera och analysera genomförda utbildningsinsatser för att kontinuerligt kunna förbättra utbildningarna Skapa, koordinera och följa upp kompetenstester Administration i learningcenter

Det här är vad du har…

För att trivas hos oss behöver du ha erfarenhet av att arbeta med utbildning för att nå ökad kvalitet och effektivitet.

Du har en brinnande vilja att utveckla andra och vi är särskilt nyfikna på dig som har erfarenhet av att arbeta inom stora organisationer och som har erfarenhet av kundservice, försäljning, coaching och verksamheter med intensiv kundkontakt.

Du har koll på det senaste inom kompetensutveckling som till exempel flexibla utbildningar och produktion i digitala kanaler.

Det viktiga för oss är att du med din erfarenhet kan bidra till vår utveckling. För att vara rätt för rollen krävs:

Tidigare erfarenhet av eller utbildning i utbildningsproduktion Media/e-learning produktionskompetens En god administrativ förmåga Pedagogisk kompetens Goda färdigheter i svenska och engelska (tal och skrift)

Har du utbildning inom utbildningsproduktion så är det meriterande och/eller ett teknik och IT intresse.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kista.

Välkommen med din ansökan via formulär nedan, vi kommer att intervjua löpande varför vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den  2 april.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb