Inaktiv platsannons

Discjockey - Galaxy i Stockholm

Tallink Silja AB strävar hela tiden efter att ha Östersjöns bästa medarbetare. Nu söker vi dig som vill arbeta som Discjockey ombord på vårt fina svenskflaggade fartyg Galaxy. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid.

Om tjänsten

Att arbeta som diskjockey innebär att du planerar och genomför olika evenemang för våra passagerare. Dessa kan vara vädligt varierande, där du i samråd med kryssningschef får vara kreativ och skapa event som passar och lockar våra passagerare som är ombord. I tjänsten ingår att genomföra event, antingen på egen hand eller tillsammans med dina kollegor på kryssningsavdelningen. Rollen kan också innebära att assistera våra karaoke- och ljudtekniker.

För att lyckas bör du vara flexibel, kundorienterad, har ett gott ordningssinne och tycka om att arbeta med personer i alla åldrar. Vi ser gärna att du är utåtriktad och uppskattar kontakten med våra passagerare. För dig är det en självklarhet att leverera service och du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet av att arbeta som Diskjockey
  • är teknisk
  • är driven, kreativ och innovativ

Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg. Vi erbjuder också en säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja AB. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, det är därför viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråket. Finska, engelska och andra språkkunskaper är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av fartygsarbete och kunskaper i Adobe Photoshop.

Är du vår nya kollega ombord? Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida www.tallinksilja.se/jobba-hos-oss. Urvalet sker löpande, sök därför gärna redan idag! Notera att vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida. Lön enligt kollektivavtal.


Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Publicerad den

18-02-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Promotion / Eventpersonal | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis