Inaktiv platsannons

Scania söker maskinoperatörer till Bearbetningen i Södertälje i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Våra volymer är högre än någonsin. Därför lägger vi nu in en högre växel och söker en viktig kugge i vår organisation. Håller du måttet är du välkommen att axla en roll i våra sammansvetsade gäng inom bearbetningen på Scania.

Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds ett varierande arbete där dina personliga utvecklingsmöjligheter är mycket goda. Arbetet innehåller både individuellt ansvar och samarbete i grupp.
 
Som maskinoperatör arbetar du med den dagliga produktionen där arbetsuppgifterna bland annat är: Maskinkörning (NC/CNC-styrda), riggning, kvalitetsansvar, förebyggande underhållsarbete, felsökning, mindre reparationer, daglig planering, problemlösning samt visst produktionstekniskt arbete.

Arbetet bedrivs i skift.
 
Som person är du

  • noggrann och kvalitetsmedveten
  • villig att ständigt förbättra och utmana samt prova nya idéer
  • bra på att arbeta tillsammans med andra människor och har lätt för att lära dig nya arbetssätt

Kompetenskrav

  • Teknisk utbildning
  • Svenska i tal och skrift
  • Godkända betyg i matematik 1+2 (A+B)

Om du inte redan har en CNC-utbildning kommer du innan beslut om anställning genomgå ett prov för att se vilka förkunskaper du har inför en kommande utbildning. Om testresultatet blir godkänt planerar vi in en CNC-utbildning. Utbildningen genomförs efter du har blivit anställd.
 
På Scania erbjuder vi:

  • Karriär och utvecklingsmöjligheter
  • Bra kollegor och chefer
  • Resultatbonus
  • Möjlighet till hjälp med bostad och du bor utanför pendlingsavstånd
  • Gratis tillgång till friskvårdsanläggning
  • Bra fysisk arbetsmiljö
  • Trygga anställningsvillkor med en tillsvidareanställning från dag ett

Scania är sedan lång tid branschens starkaste varumärke och samtidigt en av de mest lönsamma tillverkarna av tunga fordon. Scanias framgång är till stor del resultatet av ständig utveckling av våra medarbetare, produkter, metoder, leverantörer och marknader. I Södertälje tillverkar vi artiklar till Scanias motorer, växellådor och axlar på en mycket hög teknisk nivå.
 
Vår ledande position är ingen tillfällighet, Scania tror på framtiden.

 
Ytterligare information
Du välkommen att kontakta Thomas Westerlund,  08-553 813 20 eller Anna Boman, 08-553 817 34.
 

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej