Inaktiv platsannons

SJR söker ekonomistudenter för framtida uppdrag i Stockholm

Om tjänsten

Är du ekonomistudent och letar efter meriterande jobb? Nu söker vi på SJR dig som läser ett program inriktat mot ekonomi eller finans på universitet/högskola och har några terminer kvar på dina studier. Dessa uppdrag avser främst heltid under sommarperioden och deltid på vår- och höstterminen.

Tjänstebeskrivning/ Arbetsuppgifter
Vi har kunder inom bank, finans och ekonomisektorn så kan rollerna komma att variera, då det eftersöks ekonomiassistenter för både kund- och leverantörsreskontra, redovisningsassistent, junior business controller. Det är viktigt att du är driven och snabblärd, kan lätt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system.

Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis komma att innehålla:

- Kontering av fakturor
- Löpande bokföring, samt bidra vid både månads- och årsbokslut
- Kontoavstämningar och bankavstämningar
- Momsdeklaration
- Kredithandläggning
- Skicka påminnelser och inkassohantering

Det här är chansen för dig som är i startskottet av din karriär och som vill få värdefull erfarenhet av ekonomi. Samtidigt få möjligheter till att bygga upp ditt kontaktnät.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är ekonomistudent på universitet/högskola. Du bör ha relevant arbetserfarenhet och meriterande om du har arbetserfarenhet av ekonomi. Vidare önskar vi att du har goda kunskaper i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du analytisk, noggrann och driven. Stor vikt kommer läggas i din personlighet och din vilja att lära dig och ta an nya utmaningar. Vi söker dig som är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Vidare söker vi dig som är en teamplayer som fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete och har en mycket god kommunikativ förmåga. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Vidare har du en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej