Inaktiv platsannons

Kvalificerad ekonom till Rolfs Flyg- och Bussresor AB i Göteborg

Om tjänsten

 

 

 

 

 

Har du tidigare erfarenhet ifrån rollen som ekonom och är redo för en ny utmaning? Vill du till en arbetsplats där ditt engagemang och driv kommer väl till användning? I samarbete med Rolfs Flyg- & Bussresor AB söker vi deras nya medarbetare till ekonomiteamet. Är det du?


Om företaget
Rolfs Flyg & Buss grundades 1975 och då med bara några få resor per år. För det mesta var Rolf själv både busschaufför och reseledare. Rolf gjorde sitt bästa för att resorna skulle bli intressanta, gemytliga och underhållande. Resa efter resa och år efter år kom samma resenärer tillbaka, samtidigt som nya kom på rekommendation från vänner och bekanta. Detta ledde till att företaget växte i lugn och stadig takt. Fler reseledare anställdes och kontor öppnades vid Vågmästareplatsen i Göteborg. Idag, 43 år senare är Rolfs Flyg & Buss Sveriges största gruppresearrangörer med ca 100 000 resenärer årligen och runt 350 olika resmål.


Arbetsbeskrivning
Vi har nu en spännande och rolig tjänst som ekonom hos vår kund Rolfs Flyg & Bussresor AB. Du kommer att få fortsätta på deras framgångsresa och vara med och effektivisera och skapa nya rutiner för ekonomiavdelningen. Du kommer tillsammans med en kollega på ekonomi driva arbetet och hjälpas åt med alla delar inom ekonomi såsom kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, löpande bokföring, skatt, moms, månadsbokslut, prognos. I rollen ingår även uppgifter som utläggshantering av reskassa i utlandet, traktamenten samt löneutbetalningar.

Bakgrund
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet inom ekonomi och med fördel erfarenhet från redovisningsbyrå. Vi arbetar i Fortnox, erfarenhet från det är starkt meriterande. Det är positivt om du har intresse för IT och teknik då du kommer att var delaktig i vårt arbete med att hitta effektivare arbetssätt i våra system.

För att passa in och trivas i vårt gäng är du ambitiös, driven och prestigelös person som inte är rädd för förändringar utan snarare tvärtom ser det som en rolig och positiv utmaning. Vi jobbar med hög service till våra kunder så att du är serviceminded ser vi som en självklarhet likväl som noggrann och strukturerad.

Vi är ett glatt och trevligt gäng med en låg personalomsättning och ser framemot att få in dig till vårt team. 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej