Inaktiv platsannons

i Solna

Affärsområdet eCommerce & Logistics ansvarar för produkt- och tjänsteutveckling för PostNords paket- och logistiklösningar i hela Norden. Tillsammans med en stark kompetens inom e-handel ska vi vara förstahandsval som e-handels- och logistikpartner till, från och inom Norden och till resten av världen.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Revenue management bidrar till PostNords tillväxt och lönsamhet genom att driva initiativ och erbjuda kompetens inom pricing och andra delar av revenue management. Vi söker nu en affärsmässig analytiker som självständigt kommer att driva projekt och ansvara för vissa områden, och stötta andra initiativ med analytiskt underlag. Vi sitter i Solna men arbetar nordiskt, oftast i samarbete med andra avdelningar. Placeringsort Solna.
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av kommersiellt analytiskt arbete där du själv definierat analyserna och byggt modellerna (sannolikt i excel). Du kan kommunicera dina resultat och rekommendationer på ett tydligt sätt både muntligt och skriftligt, och både på ett skandinaviskt språk och på engelska. Utbildningsmässigt har du examen från universitet/högskola inom ekonomi, statistik eller liknande. Erfarenhet från revenue management, pricing eller kommersiell analys inom logistik är en stor fördel men inte ett krav.  
Som person har du mycket stark analytisk förmåga, en intellektuell nyfikenhet och ett affärsmässigt tänkande. Du är självgående, driven, proaktiv och kvalitetsmedveten, och har lätt för att samarbeta med andra personer både inom teamet och i andra delar av PostNord.  
 
Vi levererar
Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas med omväxlande och utmanande uppgifter, och kommer vara med att forma en ny funktion. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.  
   

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb