Inaktiv platsannons

Elektriker i Kristianstad

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Om tjänsten

Elektriker

Nu söker vi en driven och självgående elektriker till vår depå i Kristianstad!

Om rollen

I rollen som elektriker hos oss kommer du främst att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin, vilket innefattar arbete inom bygg-el, belysning, passersystem/larm- & kamera- anläggningar och uppvärmning på byggarbetsplatser. Driftsättning av 12kV anläggningar och elverk mellan 2-800kVA. I dina arbetsuppgifter ingår även reparation, service och underhåll av elcentraler, elverk, övriga byggmaskiner och annat elmateriel både ute hos våra kunder och inne på verkstad. Visst arbete med vägbelysningsentreprenader, rena elinstallationer och solcellsinstallationer kan förekomma. Drift och underhåll på koncernens betongfabriker, asfaltverk & krossanläggningar.

Kvalifikationer

Du som söker bör ha några års erfarenhet som elektriker och en vana av att arbeta självständigt & i grupp. God datavana, körkort klass B och behärska svenska språket i både tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. För att lyckas i rollen är det därför viktigt att du har förmåga att ta egna initiativ, lätt för att skapa goda relationer med kunder och för att samarbeta med andra. Du är serviceminded och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund. Då vi arbetar inom en bred verksamhet är det viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter och motiveras av att lära dig nya saker.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag och varierade arbetsuppgifter med möjlighet till utveckling inom en expansiv koncern. Våra kärnvärden Jordnära, Personliga, Pålitliga och Utvecklande präglar vår företagskultur och vardag. Hos oss får du vara del i ett personligt företag som sätter människan i centrum. Genom korta beslutsvägar och stor möjlighet till påverkan ger vi varandra förtroendet att växa. Vill du också jobba hos oss?

Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag!

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristianstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej