Inaktiv platsannons

Vi söker gruppchef till ICAs Centrallager i Göteborg

Om tjänsten

 

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. Vill du veta mer så besök oss på .

 

Är du en engagerad ledare som är van att få en grupp att arbeta mot samma mål? Har du tidigare erfarenhet som chef inom lager/logistik eller butik och söker ny utmaning där du får möjlighet att utvecklas? Vi söker nu flera gruppchefer till ICAs centrallager i Rollsbo/Kungälv. Här får du möjlighet att arbeta i en trevlig miljö som präglas av hjälpsamhet, entreprenörskap och en prestigelöshet. Är det dig vi söker?

Om tjänsten
På ICAS centrallager lagras färskvaror, delikatesser samt specialvaror såsom film, böcker, kläder och kontorsmaterial mm. Från lagret slussas varor ut till alla ICA-butiker i hela Sverige och lagret håller öppet 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan med undantag för lördagar kl 16:00 till söndagar kl 05:00. I din tjänst som gruppchef kommer du att få personalansvar för upp till 25 lagermedarbetare. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda och fördela arbetet. Du är även ansvarig för att driva gruppens förbättringsarbete och att dina medarbetare arbetar mot samma mål. I din tjänst har du en tät dialog med dina medarbetare och ansvarar för att det dagliga operativa arbetet flyter på. Vidare har du hand om rekrytering, utvecklingssamtal, arbetsmiljöfrågor och arbetar med förbättringsarbetet i verksamheten. Förutom ditt breda kontaktnät internt så har du externa kontaktytor så som försäkringskassan, företagshälsovården och facket där din goda kommunikativa förmåga kommer väl till användning.

Lämplig bakgrund
Har du några års arbetslivserfarenhet och vana från att leda en grupp inom lager, logistik, butik eller produktion har du goda grundförutsättningar för tjänsten. Du har med fördel en eftergymnasial utbildning inom logistik eller motsvarande. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift och körkort kan underlätta för dig att ta dig till och från arbetet under udda arbetstider. Har du tidigare projekterfarenhet och vana av att arbeta efter LEAN eller six sigma kommer du känna dig trygg i din nya tjänst.

Din styrka ligger i ditt situationsanpassade ledarskap och coachande förhållningssätt. Du känner dig trygg i att leda och motivera andra och drivs av att se andra nå framgång. Som person är du en närvarande ledare som har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du har ett personligt engagemang och är duktig på att prioritera, planera och strukturera ditt arbete. Du trivs att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och kommer gärna med förslag på förbättringar. Vidare är du resultatorienterad och ansvarstagande och har förmågan att hantera ett högt tempo samtidigt som du behåller en hög kvalité. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)